Lekelere çözüm

Merhaba hanımlar bebeğinizin bezinden sızan koyu renkli lekeyi nasıl çıkartıyorsunuz :exploding_head::cold_sweat:

1 Beğeni

Umayın 10 kıyafeti varsa 8 i öyle oldu bu hafta içinde. Tek kıyafet olsa iyi battaniye müslin bez hepsi. Anında yıkamam çok imkansızdı. Hepsini suya yatırıp kabasını ellerimle çitileyip çıkardım. Renk duruyo tabi. Makinaya bütün kirli kıyafetleriyle birlikte attım ön yıkama kısmına perosun beyazlar için sıvı deterjanı var onu attım. Makinanın içine de birazcık sabun tozu attım. Deterjan kısmına yine sabun tozu koydum. Baby me yumuşatıcıyı da yumuşatıcı gözüne koydum. Ön yıkama ve ek durulama ile pamuklu programda yaklaşık 3 saat yıkandı 90 derece de. Kıyafetler ilk günkü gibi tertemiz. Aynı işlemi kendi beyaz kıyafetlerimize kendi deterjanımızla deniycem o kadar temizliyor. :rofl::rofl: Ne kadar doğru yaptığım bilmiyorum ama brn böyle çözüm buldum kendimce.

4 Beğeni

Bizde de herşeyi lekeli yaa. Çıkmıyor da. Ben de Funda’nın dediğini deneyim bakayım. Umarım çıkar. Kaka lekesi çıkmıyor. Benim kaç çarşafım da öyle kaldı, çıkmadı lekeler :woozy_face:

2 Beğeni

Asperox sarı güç çok etkili oluyor

3 Beğeni

90 derece ile küçülme yapmadı mı? Hacı şakir beyaz sabun ile önce çiteleyince de kele çıkıyormuş ben daha deneyemedim

2 Beğeni

Yok yapmadı bende korkarak attım ama gayet normal çıktı:upside_down_face:

2 Beğeni

Ben de deneyeyim arkadaşım teşekkür ederim :innocent:

2 Beğeni