Lekelenme ve sık idrar

Merhaba canlar 16 haftalık hamileyim lekelenme gördüm bir kaç damla şeklinde ama pijamama kadar değmiş şuan yok birde bel ağrım var hafiflesin diye duşa girdim sıvı berrak bir sıvı geldi idrar değildi korkuyorum ne yapmam lazım

Birde sık idrara çıkma ihtiyacı hissediyorum tüm bunlar normal mi

Genelde bu dedıklerın doğum başlangıcı oluyor sız bır acıle gıdın ne olur ne olmz

Eşim işte gelsin hemen giderim ilk çocuğumda öyle bir şey yoktu ama bu çok farklı

1 Beğeni

Hayırlı haberler olur İNŞALLAH

1 Beğeni

Merhaba ben de 14 haftalığım dün akşam koyu kahverengi leke geldi. Doktora gittim. Kanama alanı vardı, devam ettiğini söyledi. Full istirahat ve progestan fitil x2 oldu. Sizde kanama alanı vs var mıydı?

Lekelenme mutlaka Doktor’un değerlendirmesi gerekir, sık idrara çıkma hamilelikte görülüyor ama yine de söyleyin enfeksiyon kaynaklı da olabilir

Sağol canım çok şükür iyi durumu çok korkuttu bizi​:pleading_face:

1 Beğeni

Bende kanama alanından bahsetmedi doktor yani riskin var dikkat et dedi progesteron aynı şekilde kullan dedi sana da geçmiş olsun canım

Sağolun aynen doktor da sizin gibi dedi teşekkür ederim :innocent:

İyi cok şükür zamanında hayırla saglıkla gelsın İNŞALLAH :rose:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Rabbim seninkini de sana bağışlasın inşallahhh Rabbim acılarını göstermesin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin ALLAH razı olsun İNŞALLAH :rose:

1 Beğeni

Pogstron kulan doktor soylediyi gibi korkma BENDE ilk bawlardan 18 19 hafdaya kadar oldu kanama pogstron iyne filtre kulandim wukur wimdi 37 hafda olduk

sağolun hepiniz dediklerinizi dikkatle uyguluyorum Rabbim hepinizden razı olsun inşallah :rose::bouquet: Melek seninde az kalmış rabbim bebeğini bağışlasın sizi sağlıkla kavuştursun sende zorlu günleri geride bırakmışsın çok şükür :heart_eyes:

INWALLAH sende saq salim kucaqna al bebiwni kendini cok strese sokma cok iw yapma her wey iyi olacaq INWALLAH

1 Beğeni

Aminnn çok tesekkür ederim canım o iyi olsun hiçbir şey yapmıyorum allah nasip ederse doğduktan sonra beraber yaparız herşeyi :heart_eyes:

Amin INWALLAH CAnim​:smiling_face_with_three_hearts::rose::heart:

1 Beğeni