Lekelenme gebelik mi adet mi

Ayn canım bende öyle yapıyorum valla canım yaklaşık 30 dk kalıyorum yastık alıyorum üstünde öyle duruyorum zaten ovulasyon vaktine göre gidiyorum

Bi test yap ama biraz daha mi beklesen acaba

Olcak olcak inşallah canim

Bende dedim biraz erken hani iki üç gün geçsin dedim o da adet olmazsam

İnşallah Allah’ın izniyle :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah gonlundeki olur canim benim

Sağol canım Allah razı olsun :smiling_face: ya akıntım bitti beyaz akıntım var bide adet ağrısı gibi ağrım başladı ama karında değil kasıkta ne olduğunu çözemiyorum ya

Adet olunca d kasil ağrıyor gebelik oluncada bklm

Ayn canım valla bende bekliyorum yani bugün olmam gerekiyordu olmadım kaldı yarına bir kaç gün bekleyecem sonra adet olmazsam o zaman test yaparım

İnşallah guzel haber alirsin bizede haber ver

Veririm tabiki dua edin lütfen benim için bu ay umutlendim inşallah boşa gitmez​:face_holding_back_tears: hepinizden Allah razı olsun :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Duam seninle canım inşallah olur

Sağol canım benim Allah razı olsun :smiling_face:

1 Beğeni

Şimdi herkezin gebelik belirtileri farklıdır benimde ilk gebeliğim bende sadece göğüs ağrısı oldu akıntı ve idrarda yanma yerleşme kanaması göremedim .

Ayn canım herkesin belirtileri farklı benim şuan 3 günüm gecikti adet ağrım çoktu sabahtan beri sadece üç kez oldu ve sulu akıntım var beyaz akıntım var sarı lekelenmem vardı bitti şuan beyaz geliyor yarın test yaparım hepinize haber veririm inşallah hayırlısıyla :smiling_face_with_three_hearts:

Bende beyaz yapışkan akıntı oldu . Rabbim gönlüne göre versin

Sağol canım benim Allah razı olsun :smiling_face:

Canım bize haber ver demiştin dün adet oldum :pleading_face: niye bilmiyorum adetten beş gün önce sarı lekelenme olmuştu bide beyaz akıntı çoğalmıştı ama iki aydır 5 gün geçiyor adetimden adet olutorum yarın kontrole gidecem dedim size haber vereyim iyiki varsınız :heart:

Hic canini sikma bende 3 ay oyleydim hayirlisini dile en guzeli olacak butun duam seninle canim benim rabbim guzel haber alacagin gunleri gostersin :heart:

İnşallah en yakın zamanda Allah önce karnına sonra kucağına hayırlı ve sağlıklı bı bebek verir insallah