Kizlar merhaba hepinize bir sorum olacaktı adetime iki gün var ama sarı akıntım başladı hafif ağrım var sizce gebelik mi olur yoksa adet mi olacam endişeliyim ya diyorum inşallah gebelik olur siz hiç yaşadınız mı yerleşme kanaması mi sizce
Agri adet agrisi gibimi benim hic agrim olmamisti sadece mide bulantısı ile anldm
Ben öyle bı adet ağrısı çektim ki hatta disardaydim adet oldum dedim çünkü afedersin iç camasirim.islandi.neyse çabuk eve gıttim.baktim akıntıydi herkesin belirtisi.farkli.tabi sonra test yaptım pozitif sonra sevinçli sevinçli pazara gittim geldim ne gorim.kan ama bu kan pembe işte dedim adet oldum e bidaha gelmedi kafamda kuruyorum dedim aha menepoza girdim bu yaşta sonra doktor kontrolüne gittim hamileyim
İşte benimde mide bulantısı var adet ağrısı değil hafif kasik ağrısı sadece zaten adetimden 6 gün önce falan adet ağrım başlıyordu bu sefer hiç başlamadı 15 gündür kasik ağrım şort agrim vardı ayağa kalkamiyordum
Yani sizinde mı yerleşme kanamamniz oldu ağrısı adet ağrısı gibimiydi benim sarı akıntı şimdilik azıcık geldi zaten
Benimki adet ağrısı gibi markete gittim karnım belim.dedim aha olucam hatta poşetleri taşıdım bişi geldi.dedim.aha.oldim eve geldim akintiydi
Evet ama şimdi bütün tuvaleti doldurucak kadar kan değil iki.uc.damla
Ağrım yok fazla ama bacağımda biraz hissediyorum bide hafif kasik ağrım var
Benimde sarı akıntı geldi yani ama şimdilik bişey yok bakalım yarına kadar ne olacak inşallah adet olmam ya iki kez düşük yaptım çocuk istiyorum bu sefer umutluydum lütfen dua edin benim için
İki düşük yaptın doktor ne dedi sana niye dusmus
Böyle zamanlarda bu konuyu unutup biraz zaman geçmesini beklemek lazım, yoksa boşu boşuna stres yapılıyor. İnşallah her şey istediğin gibi olur
Ya benim ilk gebeligim beta 5 ti düşük yaptım normal gebelikti ikincisi de kimyasal gebelik oldu mantarım başladı sonra mantarla mücadele ettim yani bu ay düzenli ilişkim oldu ilk gebeligimde akıntı sariydi yine yerleşme kanaması oldu ikinci gebeliğim gri akintiydi zaten düşük oldu kimyasal dedi doktor işte üç ay hiç çocuk istemedim kendimi toparlamak istedim bu ay dedim belki olur işte akıntı neyin nesi onu bilmiyorum
Zaten stresim çok var ama bu ay ümitliydim çünkü 15 gündür kasik ağrım var sırt ağrım var adetimden 6 gün önce adet ağrım başlıyor normalde ama bu ay başlamadı şimdi de sarı akıntım var mide bulantım var ne olduğunu bilmiyorum yarına kadar beklemem gerek galiba güzel dua’nız için Allah razı olsun teşekkür ederim
Erken gebelik yapabilirsin ama sabırlı ol derim ve benim de ilk gebeliğim düşük oldu kese göründü ben rüya gördüm sabahı kan geldi aradan bı ay geçti açık diyim hocaya gittim bı hafta uğraşti Cevşen yaptı taktım aradan bı buçuk ay sonra hamile kaldım e bende mantar kültüru var hala geçmedi akıntı var ama şuan 32+5 gunluk hamileyim
İşte benim normalde adettim bitiyordu ve mantarım başlıyordu ama bu ay 10 gün geçti ve mantarım başladı o yüzden umutlaniyorum sadece krem ve fitil kullandım benimde iki gebeliğimde rüya görüyordum sonra düşük oluyordu korkuyordum banada hoca bir muska yaptı taktım ondan sonra hiç rüya gormedim şuan çok iyiyim hayırlısı olsun Rabbim neye ol derse o olur sizde inşallah bebişi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız Rabbimin izniyle
Emin ol hamile kalırsan hicbisi olmucak insallah çünkü onlar engelliyor çocuğun olmasını inanmazdım ha düşükten sonra bı gece ben yatakta eşimde tv karşısında uyuya kalmış neyse biri kalçama hızlı bı şeklide vurdu dedim eşimdir şaka yapıyor e neyse kalktım eşim uyuyor o zaman anladım gerçekten böyle bişi var ama hoca bana asla cevseni.cikarma dedi sende banyo yapsan bile banyoda asilicak bı yere as banyodan çıkmadan tak.bu.onerimi de unutma çok düşük rahmi yıpratır bende mantarim bak şuana kadar bebeğe bana bı sıkıntı yapmadı
Benimde eşimin kılığına girip beni dövdüler sonra düşük yaptım zaten banyoda akiya asıyorum hemen takıyorum bide küçük su şişelerin içine bir tane kağıt koymuş her sabah akşam Felak nas ihlaas Fatiha okuyorum 7 şer defa öyle uyuyorum iki gece unuttum sonra kabus gördüm kalktım yeniden o suya okudum uyudum eşimde içmesi geekiyor yani bunu yaklaşık üç aydır yapıyorum hiç bir şeyden korkmuyorum artık mantarınız varken hamile kaldınız dimi yani bir zararı olmadı çünkü benim kaşıntı yanma şişkinlik yapıyordu
Mantar bana hamileyken tek kullanımlık toz binbardak suya koydum içtim üç dört kez işte e sadece erken doğum riski dedi e de büyüdü artık yani erken dogsada yaşar uani şimdide var akıntı geliyor üstelik kaşınıyor yani e bu şeyler kendimize olan bahanemiz sen cevseni çıkarma olucaktir
Ayn canım inşallah ya bu ay boş gitmez bende anne olurum benden çok eşim istiyor her ay hasta olduğunda üzülüyor onu üzgün görünce bende üzülüyorum yinede hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağlıklı huzurlu bir şekilde
Bu sefer olmasa diğer sefere ovalisyon tarihini hesapla o gün sabah akşam degil sabah ilişkiye gir sabah olan daha etkili çocuk için ondan sonra o iş olduktan sonra hemen kalkma ayaklarıni.yukari.kaldir inşallah olucaktir