Legen kemiğinin sol kısmın da baskı yatarken ağrı hissetme 36 haftada yaşayan var mı birde biraz uzun yürüyünce oluyor
Benim çok ağrıyor kırık gibi ne tarafa dönsem ağrıyor. 3 haftadır da eve hapsoldum yurumekte zorluk çekiyorum . Dizimde aynı şekilde
Yürümede aşırı sikinti çekmiyorum aslında ama batar gibi oluyor sol terafimdan magnezyum kullaniyor musun bacaklarim da flan sikinti yok ama aşırı kilo almadim belki ondan bacaklarim etkilenmiyordur
İyi bilirim. Son haftaların zorluğu
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım galiba bebekten kaynakli oluyor
Magnezyum ayrıca kalsiyum da alıyorum ama bana mısın demiyor kemiklerim sızlıyor. Uyumak haram oldu bana . Dışarı ile de tüm bağım kesildi . Duvara tutunarak bir seylerden destek alarak evde yürümeye çalışıyorum
Hepimizde farklı zorluk yaratıyor Allah şifa versin maden suyu da içebilirsin tuzsuz sarıkız var kaç haftalık oldunuz Allah kolaylık versin
Amin amin teşekkürler evet maden suyu sarıkız aliyorum ne yaptiysam bir işe yaramadi kollarimda bileklerde de Karpal tünel sendromu var kollarım bileklerim sızlıyor el parmaklarım uyuşuk ve ağrıyor. 34 haftalık olduk bugün
36 haftalik olduk bizde 33 haftada ellerim de uyuşma benimde oldu sonra geçti 37ye kadar hareket etme dedi doktor banada erken dogum olabilir diye 37 yi iple çekiyorum inşallah sanada rahatlama gelir hamileligin tadini cikartirsin
İnşallah inşallah. Benim tam tersi kollarımdan vücuduma yayıldı gittikçe daha da ağrıyor
Bebiş artık yerleşmeye başlamış olmalı sizi çok heyecanla takip ediyorum bebeğim biraz hasta olacak gibi hasta olmazsa hastane ziyaretinize gelmek istiyorum
Oyy kuzum inşallah olmaz 36 ya girdik bakalım 37ye bari dayansa doktorum fazla hareket etme 37 dolmadab dedi bende sürekli yatıyorum artik azıcık hareket etsem gelicek gibi hissediyorum beklerim canım buyur gel