kizlar uzulerek aranizdan ayrılıcam bebegimin kalbi durmus smdi doktordan ciktik kurtaj olucam bebekleeinizi saglicakla kucaginiza alin kendinize cok dikkat edin benim icinde çok dua edin yeniden aranzda olmak isterimm
Off rabbim bir daha yaşatmasın,acısını unutduracak bir evlat versin size inşallah
Allah’ım yardımcın olsun abla
Üzüldüm ama düşükler çok fazla görülüyor yine yakın zamanda seni aramızda göreceğimize eminim.
Çok üzgünüm canım Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın
cokk saolun kendinize ve bebislerimizee dikkat edin rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Allah yardımcın olsun
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun 6 bebeğini kaybetmiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum 4 defa kürtaj oldum Rabbimiz den umudumuzu kaybetmeyelim inşallah hayırlı haberler ile dönersin tekrar
canim benim bende cok uzuldum rabbim tez zamanda tekrar guzel duygular yasatsin bize herseyin basi sabir dualarim hep sizinle
Allah kolaylık versin arkadaşım geçmiş olsun Allah’ım sana tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah
amin dualarınız icin allah razi olsun rabbim hepimizin gonlune gore versin inşallah
Allah sabırlar versin Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bı evlat nasip etsin dilerim
Allah’ım zamanı gelince sana çok güzel bı bebiş nasip etsin inşaallah gülüm benim güzel haberlerle gel İnşallah
üzme tatlı canını
Bende bugün lekelenme ve sancılar yaşıyorum o korku o endişe acı tarif edilemez rabbim herkese sağlıkla bir avazda doğurmayı nasip etsin çok geçmiş olsun dualarım sizinle umarım hızlı toparlar yeni bebiş haberleriyle aramızda olursunuz
amin hepinize cok tesekkur ederim mukemmel arkadaaliginiz var ve mukemmel anne olucaginizdan hic suphem yok kendinize ve bebislerimize dikkat edin
Çok üzüldüm
Allah sabır versin