Merhaba hanımlar yarın kurabiye partisi yapıyoruz.
Paylaşmak istediğiniz kurabiye tarifleri var mı?
Merhaba hanımlar yarın kurabiye partisi yapıyoruz.
Paylaşmak istediğiniz kurabiye tarifleri var mı?
İlk tarif b neden gelsin Buzluk kurabiyesi 250 gram margarin veya tereyağı oda ısısında 1 su bardağı toz şeker 2 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4.5 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Su bardağı ölçüsü 200 ml Arkadaşlar yaptığımız hamuru 4 parçaya bölüyoruz her birini farklı tatlandiriyoruz ben birinin kakao birini tarçın birini sade birini üzümlü ve kuru kayisili yapıyorum sonro sitrece sarıyoruz buzluğa atıyoruz istediğimiz zaman çıkarıp dilimleyip fırına atıyoruz pişiyor altı kızarıncaya kadar tarif süper oluyor ben ölçüyü arttırıp iki ölçek yapıyorum 8 parçaya bölüp öyle farklı tatlandiriyoruz tam bir kurtarıcı
Bu da kızının tarifi mi kızının ismi ne 🩷
Zeynep Esila üzümlü ve kayisili onun en çok onu seviyor
Zeynep Esila’nın damak zevki çok iyi. Geleceğin gurmesi olabilir
@Zühre merhaba galiba sizin tarçınlı kurabiye öneriniz vardı doğru mu hatırladım?
Evet fındıklı bademli kurabiyeleride seviyor kekleri ağzının tadını biliyor pek abur cubur yiyen çocuk değil bende çok tavsiye etmiyorum elimden geldiğince beraber kurabiye kek o tarz şeyler yapıyoruz bı büyüsün bebisler onlarla biseyler yapmk çok eğlenceli
Ben Zeynep’in en sevdiği kurabiyeyi yapmak istiyorum yukarıdaki tarif mi?
Aranızda benim gibi kurabiye yapmasını beceremeyen fazla pişiren varsa üstüne şerbetli su dökün şerbetli tatlı olur
Cansucuğum ben bunu yapıyorum harika oluyor. Zencefilden ve tarçından yana elini korkak alıştırma üstünü süslemeyeceksen içine ceviz badem fındık vs ekleyebilirsin ne kadar ince olursa o kadar lezzetli oluyor
Evet o tarif bebeğinde varya fazla yap istersen misafirin gelince kolaylık olur çıkarır keser pisirsin
Tarifi denedim arkadaşım ben çok beğendim teşekkür ederim
Afiyet olsun
İzmir bombası yediniz mi ?
Yarın fırsat bulursam onu yapmayı planlıyorum. Yarım saat olup pişen bir tarif. Yarın yapıp tarifini veririm
Canım çekti, yorgun olmasam şimdi bile yapardım
Ev yapımını hiç yemedim cuma günü beş çayına yaparım belki
Sana atacağım tarifini, bayılacaksın
Pratik tarifler bana göre
Arkadaşım onu dilimleyip buzluğa koyuyor ben öyle tadına bakmıştım harika
Ben de öyle yapıyordum. Misafir geleceği zaman şip şak hazır duruyor
İzmir bombası beyaz kalan kurabiyemi? Kızarmaması gerekiyor diye biliyorum.
İçi çikolatalı kurabiye. Dışı beyaz aynen