Kurabiye partisi 🍪

Eline sağlık :rose:

2 Beğeni

Herkese afiyet şifa olsun inşallah :cookie::doughnut::spaghetti:

2 Beğeni

Anca atabildim kizlaarr dışarı çıktık kurabiyeler pişince şimdi bakcaz tadina bakalim nasil oldu :smiling_face::smiling_face:

9 Beğeni

Hepinizin ellerine sağlık her biriniz harikasınız :heart:

3 Beğeni

Eline sağlık :rose: afiyet olsun

1 Beğeni

Benim elmalı kurabiyem hiç tutmuyor niye bilmiyorum her tarifi denedim ne yaptıysam ıı tutmuyor valla​:grimacing::relieved::sweat_smile:

2 Beğeni

Simit poğaçamı onlar,harika yapmışsın.:cherry_blossom:

2 Beğeni

Simit kirabiye degisik sekillerde yaptim teskkur ederim :blush:

2 Beğeni

Hamuru dinlendir mutlaka 20 dakka falan dolapta o zaman daha güzel oluyo :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Hepinizin tek tek ellerine sağlık, afiyetler olsun :blush:

Partilere katılamıyorum çünkü şehir değişikliği yaptık ve hala düzen kuramadık. Düzen kurunca partilerde ben de olacağım :blush:

3 Beğeni

İnşallah :blossom::blossom:

2 Beğeni

Kesin deniyicem bir daha :sweat_smile: yani niye olmuyor anlamış değilim valla böyle bir yayiliyorlar bir kendilerinden geçiyorlar içi dışı birbirine geçiyor :sweat_smile::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: bu hafta tekrar deniyeyim

3 Beğeni

Senin de eline sağlık arkadaşım :star_struck: ellerin dert görmesin

2 Beğeni

Ellerine sağlık hamarat arkadaşım :star_struck::kissing_heart:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::rose:

3 Beğeni

Çok güzel gözüküyor beyaz kurabiyenin içine ne koydun :star_struck: eline sağlık

3 Beğeni

Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::rose: Haftaya pazar için önerilerinizi bekliyorum :innocent:

Best Friends Love GIF by TV Land

5 Beğeni

Cok tatli maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın minik prensi…:palms_up_together:t3:

3 Beğeni

Bu da benden dun unuttum atmayı :see_no_evil:

7 Beğeni

Gozlerim sizi çok aradı. Ellerinize sağlık elleriniz dert görmesin :rose::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni