Merhabalar bu sene çocuk planın yoktu ama sonra ertelemeyelim dedik ve dersaneyo iptal ettim . Ve hiç sınava çalışamadım önlisans kpssye giricem veya girmicem sizce çalışmaya başlayayım mi en azından sözel dersleri yoksa anda çocuktan sonra mı
Hamileliğin rahat geçiyorsa çalışabilirsin bence
Doğum sonrası için şimdi sınav Eylül’de hende nisanda doğurcam
Calıs bende kpss calisiyorum. Dogumdan sonra da dersin ki cocuk uyaniyor hemen yemek filan derken oyalan derken zmaan çöp olur
Bende çalışıyorum temmuzda sinavim var bence ihmal etmeyin
Başlayabilirsiniz bence
Evette sınav Eylül’de o zamana kadar herşeyi unutcak gibi hissediyorum
Bence çalışmalısın suan gebelik sıkıntısı derken bir meşgale olur hem zaman hızlı geçiyor bende konuları bıtırıcem sorulara geçiçem . Buarada konuları unutmazsın öğrendysen zaten soru çözerken hatrlarsın görünce biz öğretmen gibi konunun tümünü ezberleyemeyiz
Aramıza hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Hamileliğimi ogrenince işi birakip kpss calismaya karar verdim ben de. Temmuzda lisans kpssye giricem, araliktan beri calisiyorum gayet verimli geciyor. Hatta ikisini ayni doneme denk getirmek cok da mantikli bence. Cocuk dogduktan sonra hazirlanmak cok daha zor olur.
Geç kaldım o zaman
Teşekkür ederim
Rica ederim
Niye gec olsun, benim merkezi atama ile atanmak icin minimum 91 puan almam gerekiyor ona ragmen 6-7 ay kala başladım, sizinki eylüldeymis bir de daha vaktiniz var, eminim çalışırsanız yetistirirsiniz.
Size örnek olması açısından kendimi anlatacağım. Lisans işletme mezunuyum. 2022 kpssye hazirlanma surecimde hem hamileydim hem de 5yasinda bir oğlum vardı. Kreşe filan yollamadim o süreçte. Evde yanımdaydı. Üstelik bulantili geçiyordu benim hamileliklerim hep. Ona rağmen ders çalışmayı hiç birakmadim. Bulantıdan ölsem bile soru çözmeye devam ettim.Ütü, çamaşır,bulaşık, temizlik her işim de vardı.O sene sınav da iptal oldu. İki kere girdik. Bebeğimin nasibi dedim Rabbime sığındım. Geçtiğimiz Ekim ayında atandım o aldığım puan ile. Velhasıl vazgeçmeyin, çalışın. Hepsi bir arada da yürütülüyor. Zor oluyor evet ama oluyor.