Kötü rüyalar

Merhaba arkadaşlar benim ilk çocuğumu rüyamda görmüştüm düştüğünü doktora gitdikte inkşaftan kaldığını söyledi şimdi hamileyim çok kötü rüya gördüm bilmiyorum bütün günü düşündüğümdenmi ruyada bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm ve çok korkuyorum

1 Beğeni

Korkma bende hamile kaldigimdan beri cok kotu ruyalar goruyorum.ama normal bişey hamilelikte.
Oyle kotu ruyalar gordugunde.
(Kovulmuş şeytanın şerrinden sana sıgınırım rabbim) de ,və ruyani kimseyle paylaşma.
İnternetde de tabirine bakma yalan sey ruya tabiri cunki.(hz.yusuf.peygamberin ) hayatından belli birsey.
Yazipda orda bakma kötü şeyler soyluyorlar insani tedirgin ediyorlar.
Merak etme bende cok kotu ruyalar gördüm hep.(normal bir şey ) @Günel
Bebegimin erken dogdugu kucuuk el boyda oldugu nu falan bile gormuşlugum var yani.korkma.:innocent:

1 Beğeni

Böyle rüyalar görmen normal. Hatta benim akşam bir yerim agriyinca kötü rüyalar görüyorum. Rahat ve güzel uyku çektiğim de ise güzel rüyalar görüyorum.

1 Beğeni

her gece yatmazdan evvel suya ayetel kürsi okuyup içersen huzurlu bir şekilde uyursun ben de kötü şeyler görüyorum çok düşünüyoruz endişeleniyoruz bu yüzden , zaten hamilelikte kötü rüyalar görmemiz normal hassas oluyoruz,bebeğin düşüşünü rüyayla alakası yok arkadaşım sen iyi şeyler düşün aklına kötü şeyler getirme

Ben de düşük riskim olduğunda bebeğimi kaybettiğimi görmüştüm. Hatta ağlayarak uyandım. Saatlerce kendime gelemedim. Şimdi 35. Haftadayız

1 Beğeni

Merhaba bende kotu ruyalar görüyorum hetta uykudan uyanda bile kalbim hizla atiyor ruya gormemiz normal

Sürekli olumsuzluklar düşünürseniz ister istemez bilinçaltına yerleşiyor ve rüyalarınızı giriyor.Ben 15 yıl pediatri hemşireliği yaptım ne çocuklar gördüm ne hastalıklar gördüm üstelik hamileliğimde de çalışıyordum.Düşünün psikolojimi her gördüğümde ya benim bebeğimde demekten hamileliğimi düzgün yaşayamadım.

1 Beğeni