Korunma yöntemi

Kızlar sezaryen doğum yaptım 4 hafta önce ama doktorum 40’ m çıktığında bi korunma yöntemi bulup spiral olur deri altı implant haplar yada aşı birini seç onu sana uygulayacağız dedi en az 2 yıl hamile kalamazsin dedi rahmim yırtılabilirmiş hangi korunma yöntemi iyi bilgisi olan lütfen yazabilirmi

1 Beğeni

Hepsinin kendine göre riski ve sıkıntısı var canım , sprial le hamile kalan da var başarılı bir şekilde 10 sene korunan da var , bu riskler hepsinde mevcut, fakat neden hormonların ile oynayasın ki eşin yöntemini bulsun bence, lohusa iken bide bunları düşünme.

1 Beğeni

Canım bence sen kendini hiç strese sokma bunları düşünme eşin korunsun bence çünkü sen daha lohusasın bir de bunu düşünüp de strese girme ben üç yıllık evliyim iki yıldır eşim korunuyor ben hiçbir şekilde ilaç iğne hiçbir şey kullanmadım ki zararı var hepsinin bence

1 Beğeni

Özür dileyerek soruyorum geri çekilme yöntemiyle mi korundunuz bende doğumdan sonra çocuk istemiyorum artık o yüzden merak ettim

Oda bı işe yaramıyor kacabilme olasılığı varmış ve o şekilde de hamile kalan çok kişi var…

1 Beğeni

Geri çekilme yöntemini mi diyorsunuz eşime ona göre önlemini almasını söyleyeyim :sparkling_heart:

Ay sakın denemeyin ben o şekilde hamile kaldım.

Canım bu bir nasip işidir eltim 3 yıldır o şekilde korunuyor çocuk. Haylada olmadı

Evet canım ben neredeyse 2 yıl geri çekilme yöntemiyle korundu hiçbir şekilde ilaç iğne hiçbir şey kullanmadım

Kendinizi bi erkeğin insiyatifine bırakamazsınız hanımlar.

1 Beğeni