Arkadaslar 34+2 haftaligiz.Biraz zor ve skıntılı bi hamilelik gecirdim ama 24.haftamdan bu yana cok sükür bi skıntimiz olmadi.Ama ben nedense kafamdan o korkulari hic atamadim erken dogum olursa bebegime birsey olursa diye.simdide yine erken dogum olursa bebegim küvezde kalirsa diye düsünceler aklimdan hic cikmiyoböyle böyle dusunmekten hic tadini cikaramiyorum
Stres suan icin sizin en buyuk dusmaniniz. Ben 34. Haftada hastanede yattim ciğer geliştirici vs vuruldu sancılarım vardı sancı kesici tedavi uygulandi ben de çok korkmuştum sizi anlayabiliyorum… fakat böyle olumsuz düşünceler stres sizi bu durumun içine gerçekten çekebilir. Ne kadar az stres o kadar çok sağlıklı bir bebek Allahin izniyle hicbir sey olmayacak merak etmeyin
Cok tesekkurler aklima kotu seyler getirmemeye calisacagim insallah
Sevdiğiniz aktiviteleri yapsanız size iyi gelebilir
Akşamları yatmadan önce kafanızı dağıtacak şeyler yapsanız, mesela ben her gece çengel bulmaca çözerim, dua etmek olur, kitap okumak olur, komik video izleme olur, bebeğinize de size de iyi gelicektir
Hiç öyle korkuların olmasın canm yaşamaya bak tadını cıkart en güzel günlerini kaygıyla heba etme benim bir akrabam vardı hamileydi doktorlar bebeği yüzde doksan engelli beyin gelişimi normal gözükmüyo aldırmam lazım dediler derdi veren rabbimse dermanını da verir dedi aldırmadı o engelli dedikleri çocuk şu an 14 yaşında delikanli oldu sen kötüyü çağırma yeter hep en iyisini düşün
İlk kızım 35+0 da doğdu küvezede girmedi. Gerçi baştan beri sorunlu olduğu için ciğer geliştiriciler yapılmıştı faydası da oldu. Şu an çokta riskli diyebilecek bir haftada değilsiniz. İçini ferah tut. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz.
Cok tesekkurler arkadaslar güzel dilekleriniz icin Allah razi olsun
Çok geçmis olsun rabbim uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Rabia Hanim, endişenizi cok iyi anliyorum. 34+2 haftalik gebelik aslinda riskin azaldığı da bir hafta diyebiliriz çunku bebek buyuk oranda gelişimini tamamlamistir. Doğumun baslangic belirtilerini bilirseniz ve bebeginizin hareketlerini takip edebilirsiniz endiseniz azalacaktir diye dusunuyorum. Sahada gorev almis da biri olarak yenidogan doktorları ve hemsireleri alanda cok aktifler. Umarim zamaninda bir dogum olur ama kuveze alindiginda da cok özenli bir bakim alacagini bilmeniz sizi rahatlatır belki. Saglikli ve kolay bir gebelik ve doğum diliyorum
Cok tesekkurler güzel dilekleriniz icin