Kızlar 2li tarama testi ne gidecem cinsiyet söylüyorlarmı
@konya-anneleri ne dersiniz?
Ben Konya da yaşıyorum ama Konya nın en uzak ilçesinde Çeltik’te oturuyorum merkeze 220 km uzaklıkta hiç gitmedim hiç bir hastahane ile ilgili bir fikrim yok Konya Akşehir devlet hastanesine gidiyorum Akşehir E gidip de fikir ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olurum
Kaçıncı haftadasınız hocam
Ben Selçuklu tıpta özel doktora gidiyorum tarama testinde cinsiyet değil hastalığa bakılıyor cinsiyet bebişin ne zaman gosterirse o zaman söylerler benim 14. Haftada söylediler
2 li testte söylemezler canım bende yaptırdım Konya ilçesinde yaşıyorum benim bebişin de cinsiyeti belli değil pazartesi günü detaylı ultrason yapılacak onda belli olacak sende detaylı ultrasonu bekle
2 test kan verilmiyormu bende konyada oturuyorum suanda yeni geçtim artik sehir hastanesine gidiyorum tugcehan şimşekler diye 15 temmuza gidiyorum bıraktım 23 haftalığım ayrıntılı ultasyonda net soylerler
Evet kan veriyorsun sonuçlar 15 güne çıkıyor detaylı ultrason 20 ve 23 haftalar arasında yapıyorlar ne zaman yaptırdınız
2 3 gün oluyor canım erkek olduğunu sağlıklı olduğunu öğrendim hersey yolunda
İyi canım sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah erkek bebiş de belirtilerin neydi neler yaşadın bizim bebişin cinsiyeti belli değil
Kiz zannetmiştim bilemedim erkek olduğunu hamileliğimi zor geçirdim cok sakladı bacaklarını kapatti 5 aylikta ogrendim cinsiyet
Bizimki de göstermedi sonunda öğrendik kızım oluyor inşallah
Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin suanda kaç haftalik oldu
Amin canım inşallah 22 haftalık olduk
Cnm sen kadın doğuma gititn mi Konya Akşehir hastanesinde hangi kadın doğum uzmanı daha iyi
Ben şehir hastanesine gidiyorum 20. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim cinsiyetini