Bebeklerdeki konağa ne iyi gelir ?
Zeytinyağı canım. Zeytinyağını bebeğin kafasına sür iyice, birkaç saat beklet, zaten konakların üste çıktığını göreceksin. Bebek tarağıyla incitmeden saç derisinden yukarıya doğru hafif hafif tara. Bir daha da tekrarlanmıyor zaten çok şükür
Ben de bunu merak ediyorum.
Zeytinyağıni çok duyuyorum. Bebek yağı da olur mu diye merak ediyorum
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim beynine kazıdım
Benim kardeşimde de küçükken vardı. Sebamed şampuan kullandı annem geçti ama zeytinyağ doğal oldugu için daha iyi olabilir tabi onu duymadim
Bebek yağlarının böyle etki vereceğini düşünmüyorum ben yaa. Zeytinyağı hem doğal bir şey hem de saç derisini besleyen bir şey. Bence zeytinyağı en mantıklı yöntem. Bizzat da denediğim için rahatlıkla önerebilirim
Konak ne demek?
Bebeklerin saç değişimi sürecinde kafa derisini kaplayan kuru cilt kabukları ortaya çıkması durumu canım
Anladım teşekkür ederim .
Tanidiklarım bununla ilgili birsey yapmiyor .bebeğe duş aldirdikda sadəcə yavaşca kaşıyorsun giden gidiyor kalan kalıyor.ama zamanla kendiliginden geçiyor bu .bebeklerde normal bişey
@Cesurumm Duş aldırdıkça evet kabuklar yumuşuyor ama yine de tararken bebeğin saç derisine zarar verilebiliyor. Ama zeytinyağı sürüp bekletildiği zaman saç derisindeki kabuklar kendiliğinden yukarı çıktığı için bebeğin saç derisine de zarar vermemiş oluyoruz aslında. Kendiliğinden geçme durumu da çok nadir oluyor, mesela ben kızımda beklemiştim geçmesini ama daha da artmıştı ve her gün de duş aldırıyorduk. Bebekten bebeğe değişebiliyor o durum. O yüzden bence en güzel çözüm zeytinyağı. Zararsız, doğal ve kolay…