Koray bey tam istediğiniz gibi bir doktor ve ben doğum şeklimi direk genel anestezi ile uyumak istiyorum Hocam deyince bana bir çocuk masumluğu ile Olurrr diye gülümseyerek cevap verdi. Ve bu beni çok rahatlattı. Yani siz hangi doğumu isterseniz olur cevabı vererek size hem güven veriyor hemde korku diye birşey kalmıyor. Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun Bahar hanımcığım Sizi asla zorlamaz istemediğiniz birşeye direk size sorar hangi doğum şeklini istersin diye ve oraya not alır. Herşey gönlünüzce olsun
Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Bu arada doktorunuzu şuan değiştirebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız ve zaten daha 15 haftalık bir yolculuktasınız. Koray bey ayağına gelen hiçbir gebeyi geri çevirmez emin olun. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Umarım size faydalı olabilmişimdir. Ama doktorumu o kadar çok seviyorum ki benim gibi gebe olan herkes hakediyor böylesine sempatik çocuk ruhlu güvenilir bir doktora muayene olmayı.
Cok tesekkur ederimm
Ne demek yaşadığım güzel tecrübelerimi sizinle paylaşmak benim insanlık görevim. Hayırlı gebeliklerimiz olsun inşallah. Ben şuan doktorum sayesinde 33. Haftaya kadar geldim. Çok evhamlı ve korkak biriydim gebe kalmada kararsızdım ama ablam 2 doğumunuda o doktora yaptı ve güvenerek neden bende denemeyeyim diye düşündüm iyikide Koray beyle tanıştık
Oyle mutlu oldumki yazdiklarinizdan…merkez hastanesindeki ismi lazim olmayan doktordan o kadar sikayetciydim…sonra ikili testle basladi her sey…doktorunda gercek yüzünü gormus olduk…simdi koray beye gitcem…tekrar tekrar tesekkur ederim
Bende kocaeli gebze de yaşıyorum 30 haftalık hamileyim kocaeli darıca eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum kadın doğum uzmanı sevinç ağayara gidiyor harika bir doktor
Bende Farabi hastanesine gidiyorum sevinç ağayar
Benim 8 inde randevum var Mehmet beye senin randevun ne zaman
Ben bu hafta gittim 2 hafta sonra 16 sına var
Ben Çayırova da oturuyorum Gebze Fatih devlete gidiyodum da 4.ncu sezeryan olacağım için en yakın marmaraya git dedi doktor ordada doktor bulmak mümkün değil hep asistanlar… şaştım kaldim oldum 30+6
Hangi doktordan memnunsunuz
Bende gebze fatih hastanesine gidiyorım 13+2 haftalık gebeyim orda tafsiye edebileceğiniz doktor varmı ilk defa her hangi bir doktora gitim ama blmyrum ilk hamileliğimde darıcadaydım hic memnum kalmadım muanelerinden
@Gamze6 ben 4+5 teyim. Pazartesi yüzyıl Hastanesi’ne gittik burhan beye çok durağandı Dr. Heyecanla bizde pek bi şey sormadık açıkçası kese oluşmamış dedi ve folik asit verip gönderdi bir de lazer operasyonu geçirmiştim geçen hafta böyle bi değişik muayene oldu Koray beyi çok övmüşler ona gözükcex ayın 16 sında ondan önce kese oluşmuş mu diye de salı günü burhan beye tekrar gidicez bakalım süreç çok heyecanlı inşaallah bi sorun çıkmaz. Siz bayağı ilerlemişsiniz süreçte cinsiyeti öğrendiniz mi
Bende gebzedeyim 17 haftalığım kesinlikle yüz yılda Koray Özbayı öneririm çok ilgili detaylı bakıyor herşeyle bilgilendiriyor seni eşimde çok sevdi hep onunla birlikte giriyoruz oda menmun doktorun ilgisinden
Oy ne güzel bende bu gidişimde Koray beye aldım randevu şuan 21. Haftadayım