Merhaba arkadaşlar burada yeniyim ve tecrübenize ihtiyacım var 5 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yeniden hamile kalmaya çalışıyorum doktorum hormonlarım ve değerlerim iyi olduğunu söyledi bi sorunumuz yok. Klomen verdi sabah akşam kullandım 3 yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi oldum (23ocak) dün test yaptım negatif ayrıca hiç belirtim de yok böyle olup pozitif gören var mı 7 Şubat kan vermemi istedi doktor beklemedeyim ama belirtim yok umutsuz oldum biraz ayrıca Duphaston da kullanıyorum rahim ince demişti bebek olursa tutunması için ![]()
![]()
Cnm bende klomen kullandim gonapeptyl iğnesi de vuruldum dediğin gibi doktor duphaston da verdi adetim 3 gün kala test yaptim çok silik çıktı ama benim dongum 30 gün yani uzun bir süre iğneden sonra yanılmıyorsam 13. Gün test yaptım evde negatif çıktı 16. Günde yaptım çok silik çıktı böyle birkaç gün tekrarladim dahada koyulaştı sonra adetim 2 gün geçti kan vardim hamileydim belirtileride ayni adet olacakmışım gibi sancilar oluyordu hatta öyle şiddetli oldu daha doğrusu adet sancisina benzer oldu ki kendi kendime dedim bu sefer de olmadi gebelik tutmadi ama çok şükür vardi ve ben pocus hastasiyim bir kürtajda oldum çok şükür şimdi 26. Haftadayiz umudunu kesme verdigin tarihe göre 10. Günde yapmışsin ve çok erken cnm dediğim gibi ben 13. Günde yaptim negatif çıktı . teestlerimin fotoğrafını aşağıya bırakırım iğneden sonra 16. 17. Ve 18. Gün yaptim bu testleri
Ya teşekkür ederim ne güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle ![]()
Evet erken sanırsam Doktor 7 Şubat‘ta kan verdi dedi o günü bekleyeceğim ama belirti olmayınca bide herkes silik görmüş ben direk negatif görünce umudum kalmadı açıkçası kendi kendime diyorum olsa illa bi belirtim olurdu diye önceki gebelik ile kıyaslıyorum hiç bişey yok sizde belirti var mıydı adet belirtileri dışında peki
Yok cnm bende belirtilerim yok diye başlarda üzüldüm dediğim gibi 13. Gün bile testim negatif çıktı birde benimde 3 yumurtam olgunlaşmıştı boyutlari 18-20-22 mm olmuştu 20 ve üstü çok iyi olarak kabul etmişti doktor inşallah seninde vardı Rabbım bu mübarek günlerin hatırına sağlıklı bir şekilde pozitifi gostersin sana![]()
![]()
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim
içim rahat etti biraz sayende benimde 3 yumurtam vardı 19.16.14 şeklinde ve birgün bekleyip öyle yaptık iğneyi biraz daha büyüsünler diye umarım olmuştur
Seninkilerde gayet sağlıklı gelişmiş cnm umudunu kaybetme biz 3. Denemede oldu herhangi bir sorunun yoksa Allahın izini ile senin daha da erken olur inşalah ![]()
![]()
![]()
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda ![]()
![]()
Kan verdiniz mi acaba durumlar nasıl olumludur inşallah
Canım kan verdim ama negatif çıktı 1hafta regl olmazsan tekrar ver dedi doktorum bakalım bekliyorum bende ne regl ne hamilelik belirtim hiç yok suan sessiz vücudum olmadı galiba
Kısmet bakalım zamanla olacaktır bekledikçe guzellsiyordur derler en doğru zamanda gelir inşallah
İnşallah cnm hayırlısı olsun ![]()
Amin canım ![]()