Kleksan iyne

Merhaba kizlar. Hamilelikde bu kleksan iynesini yapanlar oldumu ve neden bu iyneden istifade etdiniz? Bende daha once 2 hamileliyimde de cocukda problemler oldugu icin 3cu kez doktor bu iyne ile devam edeceyimizi soyledi.

Merhaba.Kleksan 0,4 her gün kendi kendimin göbeğimden vuruyordum ben.Bu iğne kanı sulandırmak için (qan durulducu) Doğuma 2 ay kalmış durdurdu doktorum.Mühtemelen sizde de 2 defa kayıp olduğu için doktorunuz yazmış bunu.Qanınızda laxtalanma varmı?

1 Beğeni

Salam Fidan. Birinci hamileliyim 9 heftesinde sonlandirildi. Cunki embrion inkiwaf etmedi qan laxtasina cevrilmiwdi bow hamilelik olmuwdu uziye girmeseydim bilmeyecekdik. Hekim dedi qanin laxtalanib yeqin ona gore qidalanmayib. Ikinciden evvel kardiomaqnil icmiwdim 3 aya geldik uzide melum oldu ki kelle sumuyu birlewmeyib​:confused:qusurludu ele goturduler analiz falan melum olmadi nedendi. Hekim dedi 6 ay sonra hamile qalsan kleksanla bawlayacagiq. InwaAllah gorek nece olur.

Siz öncedende burda olmamısız? Nədənsə siz mənə tanış geldiniz.Çünki həmin Rənanında 2 uğursuz hamiləliyi olmuşdu.Bu iynədən istifadə et Allahın izniylə bir zərəri yoxdur.Məndə istifadə etmişəm kardyomagnyumda atmışam

Beli avqust ayinda yazib sagollawmiwdim​:blush:yeniden geri dondum. InwaAllah gorek xeyirlisi olsun

Benim doğuştan kanımda gizli pirtilasma varmış .yad cismi qan qəbul etmir Hamiləlikdə fəsadları olur Birinci hamileliyim 35+5 də təbii doğuşla melek oldu doğrusu üç gün imiş hiss etməmişəm İndi 4 aylık hamiləyəm ilk gününden kleksan istifade edirəm

Salam canım mənim hekimim kesersen bir gün öncəyə kimi istifadə edəcəyimi dedi Məndə Dağustan problemimdi hamiləlikdə olur ancaq fəsadı Birinci körpəmi 35+5 də həkim səhlənkarlığı dan itirdim laxtalanmadan xəbərsiz indi 16+2 hələki yolunda gedr hersey qorxu ama hərgün olur nəsə olar deyə:smiling_face_with_tear: Sağ salamat al qucağına in sa Allah​:heart: