Kizlar 12 hadtalik hamileyim.bugune kadar asla bas agrisi yaşamadim.ama bu iki gundur surekli basim agriyor catliyor sanki tansiyonum falanda iyi sizce sebebi nedir ve napabilirim
Çok salgın var 10 günü geciktir hastayım ve bu akşam baş ağrısı burun tıkanması mahvoldum adliyeye dahi zor gttim kolumu kaldrmaya halim yoktu eğer bı sakinca yoksa parol için en azından bı nebze rahatlatır rabbim şifa versin
Benim düşük tehlikem vardi kanama alanimda vardı yeni gecti ilaç dahi yutamiyorum bu hastalığı atlatamadim baştan baş ağrısı kuru okrusukle geldi şimdide öksürük burun tıkanması baş ağrısı bide ılık duş çok iyi gldi bana biraz rahatladım isterseniz bı deneyin
Bol su içmeye çalışın susuzlukta baş ağrısı yapıyor
Gebelik sırasında baş ağrısını hafifletmek için bazı doğal yöntemler deneyebilirsiniz:
- Bol su içmek: Dehidrasyon baş ağrısını artırabilir, bu yüzden yeterince su içmek önemlidir.
- Dinlenmek ve uyumak: Yeterli uyku ve dinlenme, baş ağrısını hafifletebilir.
- Kafein alımını kontrol etmek: Aşırı kafein tüketimi baş ağrısına neden olabilir, bu yüzden kafein alımını sınırlamak faydalı olabilir.
- Masaj ve gevşeme teknikleri: Baş, boyun ve omuz bölgesine hafif masaj yapmak veya derin nefes alma egzersizleri gibi gevşeme teknikleri denemek baş ağrısını hafifletebilir.
- Soğuk veya sıcak kompres uygulamak: Baş ağrısını hafifletmek için soğuk veya sıcak kompresler kullanabilirsiniz, ancak sıcak kompreslerin hamilelik sırasında dikkatli bir şekilde kullanılması gerekmektedir.
Ancak, şiddetli veya sürekli baş ağrısı durumunda mutlaka bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.