M erhaba hanimlar ya 3 bucuk aylik hamileyim surekli domates yemek istiyorum. Normalde kış aylarinda domatesi hiç aramam. Ama simdi gece bile kalkıp domates yiyorum. Aranizda boyle olan var mi ?sizce bunun cimsiyetle alaksi var mi ?
Bende yiyorum canim bilmiyorum alakası varmi kiz bebisim
Tesekkur ederim canim. Benimki daha belli olmadi. Esim kiz hissediyor ben de erkek hayırlısı olsun insallah
Erkek ler hissediyor ikinci hamileligim esim ilk ve ikinci çocuğumuzu hissetti tuzlu eksi seyler cekiyordu kizmis cinsiyeti
valla canim bende oyleyim hamile kaldigimdan beri domatese duskunlugum artti 25+1 inci haftaya geldim halaaa oyleyim benim bebegim erkek şunuda soylemek isterim eksi ve ya tatliyla alakali ye eksiyi dogur ayseyi falan derler ya valla ben basindan beri eksi yiyorum ve tatlidan tiksindim amaaa erkek bebek domates candır
Insallah canim hayirlisi olsun saglikli olsunlar da onemli olan o
Ben de tatlidan asiri tiksindim. Hatta çayı cok sevrdim ondan bile tiksindim. Kesinlikle domates candır
Bende tatlidan tiksiniyorum demekki domates le tatliyla eksiyle olacak is değil ekmek arasi domates yemekten icim disim domates oldu kizim oluyor
İlk aylarda bende sürekli yedim domates misss ye gitsin bence alakası yok cinsiyetin bu yeme içme ile ilgisi
Bende durmadan kaşar peynir yiyorum… 1 kg kaşar peyniri tek başıma en geç 10 günde yiyorum
Ohh afiyet bal şeker olsun hepinizeee bende salatalık konusunda öyle oldum, domates olarakta a101de şeker domatesi öneririm
Kız salata 90 TL olmuş
Ben ortanca kizimda kasa kasa domates yer doymazdimsaglikli olsun insallah
Olur abla olur şaşırmam
Bende oyleyim kisin eve domates almam simdindomates salatalik tasiyorum.domatesli yemekler.ilgimi cekiyo surekli gozumun onunde domates
Bende hep.eksi yiyorumnesimmisrarla diyo sana tatli alayim mi tatli yi horunce bile midem kalkiyo yiyemiyorum
Insallah canim:)
Ben de domates yiyemiyorum zorla yiyorum benim baska seyler canim daha cok cekiyor simdi soylemeyim baska hamis arkadaslar da aserebilir ama benim ki sebze ve meyveci onu anladim bir de turk mutfagina duskun tam bir anadolu cocugu
Kaşar peynir de 220 TL
Hiç sorma valla