Kızlar teste göre Hamile miyim çok heyecanlandım 🥰

5 Beğeni

5 üzerinde olduğundan hamile diyebiliriz. Tebrikler.

3 Beğeni

Hayırlı olsun :ribbon:

2 Beğeni

Hayırlı olsun

3 Beğeni

Hayırlı olsun :smiling_face:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :hugs::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet hamilesin hayırlı olsun

2 Beğeni

Evet hamile gözüküyorsun ama keseyi ve kalp atışlarını görmeden sevinme ve ailelere söyleme derim çünkü benim ilk gebeliğim 3 ay önce kimyasal gebelik oldu şuan 8 haftalık hamileyim çok şükür. 600 den yukarı çıkmadı hcg ve 5. Haftada atıldı yani düştü düşük bile sayılmıyormuş gerçi sağlıksız bir döllenme olduğu için vücuttan atılıyor kese gözükmeden o yüzden beklemelisin bence bir de adet tarihi kaç gün gecikince bu testi yaptın?

3 Beğeni

Bugün gecikmenin 9. Günü. Zaten 1 hafta 10 gün sonra doktora gideceğim, Bakalım hayırlısıyla ve afiyetiyle güzel haberleri tekrar alırız :palms_up_together:t2::smiling_face:

3 Beğeni

Tebrikler hamilesiniz :tada:

3 Beğeni

Teşekkür ederim canım :hugs::hugs::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok doğru demişsiniz birebir aynısını yaşadım 3 ay önce, şu an gebeliğim yeni kimseye söylemiyorum bnde inş kalp atışı duyulsun bir umut olacak bna da

2 Beğeni

Hayırlı olsun hamilesin allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşim

2 Beğeni

Hayirli olsun canimm Rabbim tamamını erdirsin :kissing_heart:

3 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin inşaAllah canım Rabbim herkese de nasip etsin :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

Amiinn Canim, Allah razı Olsun :smiling_face_with_three_hearts::kiss::kiss: