Kızlar silik çizgi var mı sizce

Sence negatif mi

silik cizgi var gibi sanki

Demi bana da öyle geldi bakalım pazartesi belli olur geç döllenme olmuş olabilir

Sağlık ocağında bthcg bakıyorlar mi

1 Beğeni

Ayyyyyy inşallah benimde vardir​:heart_eyes:

1 Beğeni

Himm en iyisi hastane

1 Beğeni

Yaa canım benim Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin seninki kaç aylık

1 Beğeni

Ooo maşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::hatching_chick:

1 Beğeni

Tamamdır mutlaka atacağım

1 Beğeni

Bu test yanıltıyor ya bende de ailik çıktı ardından bidaha yaptım yok çıktı sonra kaset test aldım küçüklerden onda var cıktı silikti bayağı hatta görünmüyor gibiydi kan verdim 142 falan cıkmıştı 2 gün sonra bu değer 333 oldu . Bu değerin 2 günde bir 2 katına cıkmasıda önemli eğer daha düşük çıkıyorsa boş gebelik olma olasılığı yüksek oluyor

Yani emin olmak için kan testi vereceğim

Bence gebesiniz :heart_eyes:

Kızlar durunnn ateşlenecegimm şimdi :joy::joy: heyacandnnn​:joy::joy::white_heart:hafta sonu girdi bide doktor bulmak zor mecburen acile gideceğim özele de gitsem gidrrim ama negatif çıkarsa boşa para vermiş olurum diye düşünüyorum :blush:

Acilde yaparlar diye düşünüyorum. İnşallah güzel haberler alırsınız :pray::blush:

1 Beğeni

Kızlar kan testi için tok aç fark eder mi

hayir kuzum daha vermedin mi ya sen kan

merak ediyorum​:joy:

Bugün eşim evdeydi onun yanında gidemedim yarın 3 ten sonra gideceğim acile ordan vereceğim

Bende meraktan ölüyorumm