Kizlar? Gelin

Burasi cok guzel bir platfom olmus ben 9 ayimi cok guzel tamamladim buradaki arkadaslar sayesinde yakinda dogum hikayemi paylasacagim gorsellerle​:hugs::rofl: bi toparlansam tabii simdi bebekle ugrasiyorum kaka sorunumuz var ek gidaya gectik ishal degil kabiz degil yakinda donecegim​:joy::joy:emegi gecen tum adminlere ve arkadaslara tskr ediyorum :heart:

3 Beğeni

@Meryem2 Biz çok teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız :smiling_face_with_three_hearts: @admin 'imizin emeğine sağlık, biz moderatörlerde @Leyla1991- @Elif53 - @Dilanbyt - @Aysell çorbada tuz misali biraz katkımız ve siz değerli kullanıcılar sayesinde uygulama büyüyor ve güzelleşiyor :100::hugs:

3 Beğeni

Ne güzel… böyle güzel geri dönüşler almak bizi çok mutlu ediyor. @admin sayesinde aile gibi olduk. Güzel izler birakabildiysek ne mutlu bize​:white_heart: ben ekipte daha yeniyim ama @Hatice ve @Leyla1991 nin çok emeği var bu güzel platformda. beğinizi sağlıkla büyütün inşallah.

2 Beğeni

Amin tskr ederim hepinize herzaman geri donusler aldim buradan suam ek gida asamasindayiz toparlanayim bi geri donecegim bende deneyimlerimi paylasacagik insallah​:rose:

1 Beğeni

Bebeğini sağlıkla büyüt canım güzel düşüncelerin için biz teşekkür ederiz burası o kadar güzel bir platform ki sadece hamilelik değil her konuda destek arkadaşlarimiz dostlarımız oldu biz birbirimizi görmeden sevdik başta @admin e bu güzel uygulamayi tasarlayıp bizi bir araya getirdiği için teşekkür ederim onun dışında eskisi kadar yetişemezsemde moderatör arkadaşlarim @Hatice @Elif53 @Dilanbyt ve @Aysell ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize kocaman sarılıyorum

1 Beğeni

Season 10 Hug GIF by Friends

1 Beğeni