Burasi cok guzel bir platfom olmus ben 9 ayimi cok guzel tamamladim buradaki arkadaslar sayesinde yakinda dogum hikayemi paylasacagim gorsellerle bi toparlansam tabii simdi bebekle ugrasiyorum kaka sorunumuz var ek gidaya gectik ishal degil kabiz degil yakinda donecegim
emegi gecen tum adminlere ve arkadaslara tskr ediyorum
@Meryem2
Biz çok teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız @admin 'imizin emeğine sağlık, biz moderatörlerde @Leyla1991- @Elif53 - @Dilanbyt - @Aysell
çorbada tuz misali biraz katkımız ve siz değerli kullanıcılar sayesinde uygulama büyüyor ve güzelleşiyor
Ne güzel… böyle güzel geri dönüşler almak bizi çok mutlu ediyor. @admin sayesinde aile gibi olduk. Güzel izler birakabildiysek ne mutlu bize ben ekipte daha yeniyim ama @Hatice ve @Leyla1991 nin çok emeği var bu güzel platformda. beğinizi sağlıkla büyütün inşallah.
Amin tskr ederim hepinize herzaman geri donusler aldim buradan suam ek gida asamasindayiz toparlanayim bi geri donecegim bende deneyimlerimi paylasacagik insallah
Bebeğini sağlıkla büyüt canım güzel düşüncelerin için biz teşekkür ederiz burası o kadar güzel bir platform ki sadece hamilelik değil her konuda destek arkadaşlarimiz dostlarımız oldu biz birbirimizi görmeden sevdik başta @admin e bu güzel uygulamayi tasarlayıp bizi bir araya getirdiği için teşekkür ederim onun dışında eskisi kadar yetişemezsemde moderatör arkadaşlarim @Hatice @Elif53 @Dilanbyt ve @Aysell ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize kocaman sarılıyorum