Kizlar doğum özel de mi olmalı devlet hastanesinde mi

Doğum yapacaklar özelde mi yoksa devlette mi yapacak

1 Beğeni

İlk doğumumu özelde yaptım, ikinci doğumumu devlette fakülte hastanesinde yaptım

2 Beğeni

Ben 3. Cocoguda devlette yaptim. Ama bu sefer özelde yapmayi duşunuyom. Kapanis akillarda kalsin istiyom​:rofl:

1 Beğeni

2 de özelde oldu buda özel de olacak bakalım

Oyumu özelden yana kullanıyorum ben :no_good_woman:t4:

1 Beğeni

Ben burda uçak izni için devlete gittim o rezilliği saçmalığı görünce kontrole bile özelden şaşmak istemedim

1 Beğeni

Oglumda özele gittim simdi yine özele gidiyorum

1 Beğeni

Kesinlikle devlet hastanesindeki doktorlar bırak ilgilenmeyi dönüp yüzüne bile bakmiyolar

1 Beğeni

İki çocuğum da özel de doğdu. Eğer imkan varsa özel en güzeli bence . Ama üçüncü için daha karar vermiş değiliz inşallah özel de olur

2 Beğeni

Ben ilk devlet hastanesinden yana şansımı çok denedim ama memnun kalamayınca özel hastanede doğum yaptım

Benim doguma cok var daha ama ben ozelde yapacagim

Özel de devlet de tamamen sans isi bazen iyi doktora hemsireye denk gelmek mumkun olmuyor zorlasam imkanlari özele giderim ama gerek yok ona harcayacagim parayi cocugumun ihtiyaçları icin kullanirim diye düşünüyorum o yuzden devlet hastanesi

3 Beğeni

İlk çocugum olacak özel hastanede doğum yapacağim inşallah

1 Beğeni

eğer seçme şansınız var ise özele bakın derim ben fakülte hastanesinde olacağım kendi rahatsızlığımda mevcut olduğu için ama bende prof gidiyorum

2 Beğeni

Devletyite yaptım ebelerin ilgilerinden memnundum o ayrı işk doğumum normal istiyordum denedik açılmam pek olmadı tek ksuurları haddinden fazla zorladılsr beni 3 gün sunı sancıyla sonucu sezaryen oldu . Normal doğurtana kadar uğrasıyorlar yaşvarsanda sezeryanla almıyolar

2 Beğeni

Valla şunu bilirim bir tek doktorun hemşirelerin ve bakıcıların iyi olduktan sonra ister devlet ister özel hiç fark etmez insana inssn gibi muamele yapsınlar yeterli

5 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum doktorunun ilgisi güzelse ve doktorundan memnunsan özel vs devlet benim içinde farksız gibi

3 Beğeni

Para sıkıntısı yoksa özel varsa devlet :joy:

2 Beğeni

Devletde oldum ama iyi bakmıyorlar

1 Beğeni