Kızlar doğum korkusu

Bende öyleyim işte ona yetecekmiyim bi sürü soru

2 Beğeni

İnşallah o şekilde ilerler .onun dışında dikiş ya da sancı korkum yok .zaten her türlü çıkacak oradan,birkaç saat dişimi sıkmam yeterli

2 Beğeni

Yetememekten henüz korkmaya başlamadım :sweat_smile::sweat_smile:kucağıma alınca gelecek sanırım o .

2 Beğeni

Valla bende 9 gün önce normal doğum yaptım.kotu bir deneyim oldu benim için gerçekten korktuğum kadar varmış. Hiç sancım yoktu suni sancı verdiler 8 cm açıklıkla doğuma aldılar :scream::scream::scream::scream: korkunç.

2 Beğeni

Bende çok istiyordum normal doğum yapmayı ama prensesim öyle gelmek istemedi dönmemiş poposu inmiş sezeryana aldılar nasip hayırlısı neyse öyle gelsin bebişin inşallah sezeryanda çok kötü sayılmaz benim 2 günüm zor geçti oda hastanede geçen günlerimdi zaten evime gelince bi tık daha rahatlama yaşadım tabi :innocent::innocent:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm​:heart: bekimde 39+5oldu tik yok acilma sanci su nisan hiçbir şey yok :unamused:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim eksik olma canım :innocent: inşallah en yakın vakitte sağlıcakla bebişini kucağına alırsın :white_heart::pray:t3::cherry_blossom:

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :blush::heart::kissing_heart:

1 Beğeni

29 haftalık hamileyim doğumdan git gide korkmaya başladım burda ki doğum hikayelerini okuyorum bazısı iç rahatlatıcı ama bazısı da çok korkutucu normal doğum düşünüyorum kesi olursa yirtilirsa diye korkuyorum suni sancı çok korkunç zaten ve bir şekilde sezeryana karar verilirse bazı insanlar kesildiğini hissediyormus inanın kafam çok karışık ve çok korkmaya başladım

1 Beğeni

Bnde 35 haftalık gebeyim fakat o korku benimde içimden gitmiyor doktor normal doğum dedi ve çevremde kim varsa doğum hikayelerini hep anlatıyorlar bu durum beni rahatsz ediyor korkutuyor hastaneye gitmeye bile korkuyorum

Kimsenin doğum hikayesini okumayin ve dinlemeyin korkmayın Allah’a sığınmaktan başka çaremiz yok rabbim kaldramoycagimiz yükü vermez elbette yardım edecektir içinizi ferah tutun ve rabbime bırakın hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepsi geçecek inaniyorum​:kissing_heart: unutucaz hatta yenisini yapariz​:joy::joy:

2 Beğeni

Ben de aynı korkuyu taşıyordum ama sonra şöyle diyorum "o çocuk bir şekilde burdan çıkacak":joy: her türlüsü zor, zahmetli. Kimisinin acı eşiği daha yüksek. Daha çok kesi ve dikişe rağmen güzel geçti diyor, kimisi iki dikişe rağmen zor geçti diyor. Her doğum kendine has anlaşılan. Bir de en büyük nimet, normal olsun sezaryen olsun her doğumun kendi doğal seyrinde ilerlemesi, anne ve bebeğin sağ selamet kavuşması.

1 Beğeni
  1. Haftadayım bi haftam kaldı doğuma normal doğum istiyorum ama içim o kadar rahat ki ilk doğumum olacak başıma ne geleceğini bilmiyorum ama Rabbim tüm kadınları bu fıtratta yaratmış, dayanılamayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum illaki zordur bir can getiriyoruz dünyaya ama bebişimizi kucağımıza verdikleri an herşey geride kalacak ben hep güzel yanlarına odaklanıyorum sende öyle yap canım :hugs::cherry_blossom: sürekli korkuyorum dersen vücudun iyice strese girer kendine sürekli güzel şeyler söyle herkesin doğumu kendine özel kimsenin hikayesinden etkilerme, kendi hikayene odaklan :hugs:
5 Beğeni

Ne güzel dedin daha rahat olmaya çalışacağım artık bebeğimin gelişine odaklanacağım :bouquet:

2 Beğeni

:joy::joy::joy::joy: alemsin ya aradığım bakış açısı bende sürekli böyle düşünüyorum dayanilmiycak bişey olsa millet 2.yi 3.yü yapmaz diye :joy::joy:

1 Beğeni

Aynn tabikide onu kucağına aldığın anı düşün güzel olan herşey biraz emek zahmet ister :kissing_heart::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Çok haklisn valla ben şuan onları duydukca ikinciyi asla yapmam diyorum

1 Beğeni

Bende de var kızlar doğum korkusu 33 haftalık olduk sezeryan doğum olacak ama beni korkutan doğum değil hissetmiyorsun zaten doğumdan sonra odaya aldıklarında dikişe bastırıp alttan muayene yapılıyor inanılmaz bi ağrı oluyormuş muayene sırasında ve bu işlemi bi kaç kez yapıyorlarmış doğum da devlet hastanesinde olacak annem gelemiyor eşimi de kabul ederler mi bilmiyorum

Benim 4. Doğumum olacak İnsaAllah üç haftam var benim de hep tek korkum oydu sezeryanla oluyorum gelip karna baskı yapıyorlar kan aksın pıhtılaşma olmasn diye alttan da muayene ediyorlar gidip gelip o an coook can yakıcı şuan tek düşündüğüm ilk ayağa kalkış ve o alttan muayene de karnıma bastırmalari

1 Beğeni

Aynen canım çok korkutucu ve inanılmaz ağrı oluyormuş arkadaşım doğum yaptı 4 kez bakacaklarmış konuşmuş hemşireler ile 2 kez yapmışlar bende gerekirse istemiyorum diyeceğim 1 yada 2 kez yeterli görumcem doğum yapınca ona hiç yapmamışlar