Merhaba kızlarr benn ilk defe bu gece oyle uyudumkii nasil desemm 12 de uyku basti beni oglende uyumuştum ama neyse 12 de oyle uyku bastıki gece uyanmadm bilee sabahn 8 yada 9 da kalktım.sanki hic uyumamşm gibi uyku vardı gozlerimi açamadm bile uyudum az once kalktım korktum ben bi anlik neden bu kadar uyudum diyee hemdee sankii o kadar yorgundumki gozu acamadimm halbukii hic bisey yapmiyorum oylece telefonla oyunoynuyorum ve uzaniyorumm boylr olan varmi 17-18 haftamdayim
Hamilelikte hormonlardan dolayı oluyor bol bol uyu dinlen
Hamilelikte uyumak çok faydalı zaten. Arada bir uzun uyku istiyor vücut. Normal yani canım
Ahhh ahhh kiymetini bill ben uyku nedir unuttum baygin baygin dolaniyorum kizimda bende oyleydim hep uyurdum bu donemlerde dinlenmeye ihtiyac duyuyor vücut ama simdi bu hamileligimde uyku haram oldu resmen sen bol bol dinlen enerji harciyor bebek büyüdükce ve yorgun düşüruyor anneyi
Bende oyleydim gece uyu yemek ye sonra yine uyu,bıkmıştim.
Şukur sonunda kendime gele bildim
Hamileligin her doneminde farkli seyler oluyor o yüzden şaşırma hamilelikte olan seylere.
Anne hamileylen aşırı uyuyorsa bebek erkek diyorlar.
Sende ne ? @Tamella
@Sevane18 Rüya’ya hamileyken abartısız 9 ayım uyuyarak geçti. Artık yatakla evlendiğimi falan düşünür olmuştum Böyle şeyleri cinsiyete bağlamayın bence yaa. Vücut yapısı olsun, bu tarz şeyler olsun cinsiyete bağlanmamalı bence
ne bileyim inanmıştım.bendede erkek cıkmışdı diye
Evett qalibaa erkekk ama bir yandanda korkuyorumm kizlar daha boylee direncli guclu gibi yani nasil desem enfektiyon cikiyor erkek bebekler duyguma gore daha dirençsiz bende zaten cok zayiftim simdi cocuk buyuyunce dahada boyle dustum sankii
Boyle soylemene sevindimm korkumda geçti vallaha cok tesekkur ederim Allahh butun hamilelerimze sabir versin amin
Amiinnn bunlar hep tatli yorgunluklar saglicakla mutlulukla gelsin bebislerimiz
Aminnn inseALLAHH