Midem çok kötü ne bir yeş yiye biliyorum ne içe biliyorum su bile midemi bulandırıyor. Doktora gitmeme 2 gün var daha ve ben nasıl dayanacak bilmiyorum kullandığınız ilaç var mı? Ve ilaç dışında ne yapabilirim
Doktorunuza prilam yazdirin ben 4.5 aydir sabah aksam onu iciyorum icmesem cok fena oluyorum 5 ay olcak hala bulaniyor birde yanma eklendi buna elma cok iyi geliyor bana muz ve yogurt
Bende ayni durumdayim kusmam cok fazla olmadi ama mide yanmasi ve mide kazintisi beni bitirdi.Resmen hayat kalitem dustu hicbir sey yapmak istemiyorum.Dun gece sabahi sabah yaptim yediklerimden mi acaba diyip neredeyse sadece kuru ekmek yiyorum icim kurudu resmen elma evet iyi geliyor ama o da en fazla 1 saat idare ediuor.Allah yardimcimiz olsun.Herkes 12 haftadan sonra gecer siyordu ama bende 15. hafyayi bitirmek uzereyim ama bana misin demedi
Allah yardımcımız olsun valla zor cocukla uğraşmak bana daha kolay geliyor zamani gelsin biran önce doğsun istiyorum ne yedigimden bisey anlıyorum ne ictigimden su bile 4 aydir doya doya içemiyorum
Prilam dr yazdir canim. Benim 17 haftalik oldu hala bulaniyor prilam sayesinde yiyebiliyorum yemek
Teşekkür ederim inşallah yazdıracam
Bir hafta oldu bulantılarım başlamış hayattan soğudum resmen. Dün çok zor olsada namazımı kılabildim ve başka hiçbir şey yapamıyorum bu dediğinizi yazdıracam iyi gelir inşallah teşekkür ederim
Ekşi ve acı dışında hiçbir şey yiyemiyorum
Prilam öneriyorlar genelde
@Defne canım burda yazıyor
3 aydan sonra devam eden bulantılar bebeğin gür saçlı olacağının belirtisiymiş ablamlar ve yengelmer doğuma kadar bunu çekiyorlardı ve bebek bildiğiniz tam gür saçlı doğuyordu