Kizlar bugün kontrolüm vardi 36+2deyim 22 mart gün verdi kizim büyümüş 2800 gr 50 cm boyu nasil
Gayet iyi . 500 gram falan alsa iki haftada ideal olur. Sağlıkla kavusun inşallah. Sezaryen sebebi nedir
İlkide sezeryan canim oglum var ondan birde bel fitigim var simdi allah nasip ederse kizim olacak
Oyy masallah ne güzel. İki hafta güzel beslenin stres yapmayın. Süt ürünleri muz vs yerseniz bebeis kilo alır daha iyi
Sagol canim Evet dikkat edicem
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben bu hafta dogurmazsam aramızda 3 gün var
Sagol canim amin insallah . Dogurma kiz 38 tamamla
Valla bugün sabah mercimek tanesi kadar kahve rengi leke geldi sancimda var doktor bir kaç günü bulabilir suyun patlayınca gel dedi bebeğin hareketlerini takip et dedi
Dikkat et canim o zaman inşallah zamaninda guzel saglikli bir sekilde gelir dualarim seninle ben heyecanlandim burda valla
Bende şuan öyleyim afedersiniz sabah ishal de oldum bilmiyorum yaaa belki nişan değil kılcal damar çatlamasıdir bı ara gene aynı olmuştu ama sancı yoktu hakkımda hayırlısı olsun bakalım
Merhaba benimde doktorum 22 Mart gününü verdi cuma tekrar kontrolüm var 36+1 deyim 2.oglum olacak sağlıkla kavusalim inşallah
500 grdan fazla alır bence 2 haftada 650 gr-700 gr almış olur canım. Boyuda güzelmiş. Bence kilosuda haftasına göre güzel.
Simdide ben heyecanlandim kendimmis gibi
Allah razı olsun canım bekliyoruz bakalım
Ikiniz içinde hakkinizda hayirlisi olsun canim
Bana da öyle geliyor canim alir gibi
Ayy ayni gün o zaman haber veriyoruz kim erken dogurursq
Evet canım. Benim doktorum örneğin 35. Hafta için minimum 2200 maksimum 2700 olmalı diyor. Bizimde dün kontrolümüz vardı. Senin ki 36. Haftada kilo aralığı gayet iyi . Şimdi son 3 haftada da 1 kilo bile alabilir.
Insallah canim çok amin