Kızlar biraz sohbet edelim gebelik ile ilgili

Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım benim :heart:peki toprak taş ne zamn aşermeye başladın cnm bide cinsiyetini ne​:sweat_smile::sweat_smile:

28 haftada başladım 33 haftaya kadar devam etti bence bu gidişlede devam edecek :joy::joy: erkek bu arada

Amin sizde inşallah sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim :smiling_face_with_three_hearts:

Benim naneli diş macunu ve sabun kokulu sleepy i yiyesim geliyor. İnsan yiyemediği şeyin tadına kokusuna nasıl aşerir aklım almıyor :rofl:

Kız o ney bizimki gene iyi seninkine göre :joy::joy:

Benim 4 yaşında kızım var 11 aylık da oğlum var :revolving_hearts: kordonlarim baglatim ama hamile kalmışım doktorun bile şaşırdı nasıl oldu anlamdim 4 aylik olmuş ogrendigimde

Aynı benimkide o zamnlarda başladı halada devam ediyor canım ya bana cinsiyete kız da dedi doktorum sonra erkek dedi en sknda kendini göstermiyor beli değil dedi hep :joy::joy:

Aminn inşAllahh canım benim​:heart:

Diş macunu değilde makine tozu yumuşatıcı bulaşık Makinesinin kapsülü amonyaklı cif deli gibi gidip gelip bunları kokladigimi bilirimmm​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Rabbim yardımcımız olsun :grin:

İlginç değil ama ben 4 ay sadece kuru ekmek yediğim için ilk rüyamda kivi yediğimi görmüştüm eşimde alıp geldi Allah razı olsun, hayatımda hiç bu kadar güzel kivi yememiştim. Bulantıdan mı nedir birşey yiyemediğim için o zaman çok lezzetli gelmişti.

Aminn inşAllahh canım daha neler yaptiei bizee​:joy::joy:

Yaa.masaalh sağlıkla alın kucağınıza

Sağlıkla alın kucağınıza bebişi

:joy::joy::joy: aman dikkat edin :joy:

Rabb’im sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

1 Beğeni

O nasıl olmuş yaaa rabbim in mucizesi işte peki doktor ne dedi bu durumda

Benim ilk aşerdiğim cennet hurması oldu yemeye doymadığım da oldu ayrıca kilo kilo yesem bilmem rahatsız etmez :joy:ama bu normal olanı bir de benzin kukusuna hayranlık duyuyorum sırf o kukuyu almak için eşimle her akşam benzin almaya giderdik Allah im yaaa ne günler di :joy::joy::joy:

Kizlar ben ilk “Dovğa” aserdim​:smiling_face_with_three_hearts: ilk 3 ayi ben her gun onu iciyodum​:joy::joy:bu arada dovğa azeri yemeyi googlede baka bilirsiniz ve sinamayan varsa sinasin dadli bi sey tavsiye ederim​:+1::grin:

Oda şaşırdı kaldı doğum doktorum hatta