Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım benim peki toprak taş ne zamn aşermeye başladın cnm bide cinsiyetini ne
28 haftada başladım 33 haftaya kadar devam etti bence bu gidişlede devam edecek erkek bu arada
Amin sizde inşallah sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim
Benim naneli diş macunu ve sabun kokulu sleepy i yiyesim geliyor. İnsan yiyemediği şeyin tadına kokusuna nasıl aşerir aklım almıyor
Kız o ney bizimki gene iyi seninkine göre
Benim 4 yaşında kızım var 11 aylık da oğlum var kordonlarim baglatim ama hamile kalmışım doktorun bile şaşırdı nasıl oldu anlamdim 4 aylik olmuş ogrendigimde
Aynı benimkide o zamnlarda başladı halada devam ediyor canım ya bana cinsiyete kız da dedi doktorum sonra erkek dedi en sknda kendini göstermiyor beli değil dedi hep
Aminn inşAllahh canım benim
Diş macunu değilde makine tozu yumuşatıcı bulaşık Makinesinin kapsülü amonyaklı cif deli gibi gidip gelip bunları kokladigimi bilirimmm
Rabbim yardımcımız olsun
İlginç değil ama ben 4 ay sadece kuru ekmek yediğim için ilk rüyamda kivi yediğimi görmüştüm eşimde alıp geldi Allah razı olsun, hayatımda hiç bu kadar güzel kivi yememiştim. Bulantıdan mı nedir birşey yiyemediğim için o zaman çok lezzetli gelmişti.
Aminn inşAllahh canım daha neler yaptiei bizee
Yaa.masaalh sağlıkla alın kucağınıza
Sağlıkla alın kucağınıza bebişi
aman dikkat edin
Rabb’im sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
O nasıl olmuş yaaa rabbim in mucizesi işte peki doktor ne dedi bu durumda
Benim ilk aşerdiğim cennet hurması oldu yemeye doymadığım da oldu ayrıca kilo kilo yesem bilmem rahatsız etmez ama bu normal olanı bir de benzin kukusuna hayranlık duyuyorum sırf o kukuyu almak için eşimle her akşam benzin almaya giderdik Allah im yaaa ne günler di
Kizlar ben ilk “Dovğa” aserdim ilk 3 ayi ben her gun onu iciyodum
bu arada dovğa azeri yemeyi googlede baka bilirsiniz ve sinamayan varsa sinasin dadli bi sey tavsiye ederim
Oda şaşırdı kaldı doğum doktorum hatta