Kızlar bebeğimin cinsiyetini 💯 öğrendim

3 üncü prens im geliyor AlpArslan beyyy​:smiling_face_with_three_hearts::blue_heart: Kız dediler Erkek çıktı :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Sürekli değişen cinsiyet sorunsalıı bu ara çok okuyoruz hayrolsun :smiley::smiley: Hayırlı olsun, sağlıcakla gelsiiiin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Amin canım valla sorma 2 oğlum var buda sürpriz oldu kız beklerken erkek diyince baya sürpriz oldu :smiling_face::heart_eyes:ama sağlıklı olsun da evlat evlat dır rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin

Bakarsın doğumda kız olur :smiley::smiley: bunu da duyduk, okuduk :smiley::smiley: Sağlıcakla inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Ayy valla öyle olsa tam şok olurum

Hayırlısı Allahtan be :smiley:

Ben de bi degisir mi acaba ya kapiliyorum ndnsksjsksjs Saglikli olsunlar da :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: zaten iki secenek var ya kiz ya erkek :grin::grin::grin::grin:

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah

Saglicakla gelsin insAllah. Kacinci haftada kiz demislerdi

Valla 2 hafta önce başka doktor dedi bu doktor öneri üzerine gittim

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin :hibiscus:

Amin inşallah :pray:

Sağlıkla gelsin inşallah böyle üç erkek annesi görünce aklıma Hürrem repliği geliyo :joy:

Valla benimde :joy::joy:

1 Beğeni

Benim tahminim doğru çıkmış o zaman canım :hugs:

Gözün aydın olsun canım benim :two_hearts:

Evet canım çok teşekkür ederim sağol :heart_eyes::pray:

1 Beğeni

Rica ederim canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Mrb hayırlısiyla kucagniza alırsınız ins ben bişe sorucaktim kaç haftalıkken cinsiyet öğrendiniz şimdi ben 10+5im de ne zmn gitmem gerekir cinsiyet için bilemedim ben benimde 2 oğlum var çok merak ediyorum bide :smile:

1 Beğeni