Kızlar acil bakarmisiniz

Ben bugün çok afedersiniz çok az leke halinde silme şekilde olarak kanama gördüm 38 haftadayız sizce hemen hastaneye gitmelimiyim kaç hafta önce de aynı şeyi yaşadım doktor rahim hazırlık yaptığı için oluyor demiş ti ama ben korktum doğrusu sizce ne yapmalıyım

Bebeğin hareketleri hissediyor musun canım.. son haftalarda leke görmek normal karşılansa da anneler için endişe verici olabiliyor. İlk bu haftada leke görsen nişan diyecektim ama daha öncede olunca bi düşünüyor tabi insan.

Evet bebeğimin hareket lerini gayet güzel hissediyorum kaç hafta önce de görmüş tüm doktor bazen olabilir bu durumlar doğuma yakın demiş ti bende hemen gitmek istemiyorum acile falan

Bebeğin hareketlerini hissediyorsan ve sen de kendini iyi hissediyorsan bekle istersen ama çok aklım kalacak diyorsan doktora görün Ben de fayda var

Bebeğimin hareket leri iyi zaten kaç gündür kasılmalarım mevcut oda yeni değil doktor bu haftalarda olur demişti ama dediğiniz gibi baktım farklı bir şey olursa öğleden sonra giderim ya zaten şurada kalmış 5 günümüz sezeryana kızım birazcık daha sabırlı olsaydı iyidi rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah lütfen dua edin :smiling_face_with_three_hearts:

Allah yardımcın olsun canım.. ne durumdasın peki gittin mi doktora.

Amin inşallah Allah razı olsun canım dün gittim bugün iki defa tekrar gittim hiç bir şey yapmıyor lar iki de bir alltan muayene nst baktılar sancım çıkıyor ama açılmam yok gönder diler eve gününü bekle dediler inşallah kızım aceleci davranmaz çok korkuyorum gerçekten

1 Beğeni