Kızlar 23 haftalık gebeyim acil bakar mısınız

Bi hafta önce idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı bir kullanımlık şase vermişti doktor 2 gün önce de idrar tahlili yeniden verdim aile hekimliğinde temizlenmiş mi diye hemde doktor kan testi de istedi kanda crp çok hafif yükselmiş normal sınır 5 benim 5.37 idrar tahlili çalışılamamış kaybetmişler nasıl oluyorsa çok sinirlendim iki gündür peçeteye ara ara böyle sarıya yakın tonda uzayan cinsten akıntı geliyor ebe beni korkuttu nişan olabilir vs diye oturdum ağlıyorum randevu oluşturdum hemen doktorumdan saat 10.30 da çok korkuyorum böyle bir durum olabilir mi erken doğuma sebep verecek kadar nişan diyor daha 23 haftalığım ben :sob::sob::sob:

Nisan dediğiniz şey kanlı sümük gibi bişey sizde ki enfeksiyon büyük ihtimal crp de vücutta enfeksiyon olduğunda yükselir genelde stres yapmayın sağlık ocakları biraz değişik şeyler söylüyor arada siz doktora gidin yinede ama korkacak bişey yok

1 Beğeni

Doktoruma gidiyorum şimdi inşallah iyi şeyler duyarım

Ne dedi doktor

Her şey yolunda rahim ağzı kapalı bebeğin suyu her şeyi iyi haftasına uygun doktor akıntıların artacak kokulu rengi kahverengi kanlı olmadığı sürece korkma hamilelikte akıntı olur dedi. Artık forumlara girmeyeceğim herkes en kötüsünü yazıp korkutuyor enfeksiyon falan da yok telefondan uzak duracağım bi süre yoksa panikatak olacağım

1 Beğeni

Canım 25. Haftada benim de nişanımdan bir parça gelmişti. Doktorum takip et dedi. Kanlıysa, beraberinde kasılma ve yoğun su varsa bu doğum olabilir dedi. Ama yoksa ara ara doğuma hazırlanmak için böyle küçük parçalar atabiliyormuş. Korkma. Ben şu an 32. Haftadayım 30 ve 31. Haftalarımda da azar azar çok küçük parçalar gelmişti. Ama bebeğin hareketleri normal ve bu saydığım şeyler beraberinde yok diye sıkıntı yok yani bekliyoruz hala. Tabi bu yine de erken doğum habercisi olabilir. Ben de ilk nişanım geldiğinden beri ha oldu ha olacak diye etken doğum bekliyorum resmen. Her şeyimi erkenden hazırladım bekliyorum.