Kızım oluyor😻

Kızlarrrrr bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugün ve kızım oluyorrrr :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes::heart_eyes::face_holding_back_tears:

10 Beğeni

Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2::two_hearts:

Hayırlı olsun canım Allah anali babalı büyütsün inşallah ilk çocuk mu​:blush:

Amin inşallah hayatım :heart_eyes:

1 Beğeni

Hayırlı olsun

Hayırli olsunn sag saglim kucaginiza almakta nasip olur insallah​:heartpulse:

Hayırlı olsun canım Seksenler Yıldız GIF by TRT

1 Beğeni

Amin inşallah :upside_down_face:

Teşekkür ederim bebeğim :heart_eyes:

1 Beğeni

Ooo kız anası olmak çook güzel :bouquet::bouquet::bouquet:

Yerim onu ben maşallah sağlıkla gelsin :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::fairy:

Rabbim hayirli salih evlat eylesin hayirli olsun :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::ribbon::ribbon::ribbon::ribbon::ribbon::ribbon:

Masallah, Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah. Simdiden hayırlı kolay dogumlar dilerim :hugs::blossom:

Amin inşallah bebeğim :heart_eyes_cat:

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim hayatım :heart_eyes_cat:

1 Beğeni

Hayırlı olsun hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hayırlı uğurlu olsun :dizzy::smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli :bouquet::palms_up_together:t2::white_heart:

Maşallah :smiling_face: Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alıtsın inşallah

1 Beğeni