Kizlar 14 haftalikken kesin kız denmişti 19 haftamda erkek oldugunu öğrendim ben şok cok kız istiyordum ama nasip degilmiş
Hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun:)
Allahtan 19.haftda fark etmişler cinsiyetini ya doğunca öğreneydin sağlıklı olsun ana babasına hayırlı evlat olsunda 14.haftamdayım bende çarşamba kontrolüm var 15.haftanın ilk gününe denk geliyo bakalım ne dicekler cinsiyet için
Hayırlısi olsun Bana da diyorlar çevremde belki erkektir doktora pek inanma dönebilir falan ister istemez moralim bozuluyor çünkü hani hayal kurdum kız diye kıyafetler aldım tabii ki erkek de evlat ama hayal kuruyor insankeşke doktor kesin drmeseydi
İlk çocuğunuz mu
Ya yine yaniliyosa haha beklerim bn artık okadar duydumki boyle seyler
Hakkinizda sizinde hayirlisi olsun insallah kalbinizde ne varsa o olur
Hayir 2. Ci ilkide erkek
Insallah yaniliyordur ya ilk çocugm erkek buda kiz olsun cok isterdm
Benimde ilk kızim 4 yaşında bende 17 haftigim 16.5 de doktor kız dedi gönlümden erkek geciyodu ama olmadı Allah’ım hayirlisini versin
Biseyi cok isteynce olmuyor ya kiz cok istiyordum ama Allah nasip etmedi olsun sagliklari iyi olsunda
Ben bundan çok korkmuştum ya 13. Haftada kesin net kız olduğunu öğrendim bugün başka doktora hasta olduğum için bi göründüm bebeğim iyi mi diye şükür iyiymiş cinsiyet tahmininiz var mı dedim 10 dk bacak arasına baktı hiç çıkıntı görmedi kıza benziyor dedi benim kızım net ya
Hadi hayirlisi ya senn adina sevindim pipi aradan biuerden gene gözüküyor yoksa yoktur yani
Aynen sağlıkları iyi olsun inşallah
Evet yokmuş
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Benim gibi 2 erkek saglikli dogsunlar inşallah bende cok kiz istiyodum
Evet ilk
Cok teşekkür ederm canm Allah razı olsun