Bir kaç gündür burda doğum yaklaştı mı sancı nasil oluyor hamilelikde göğüsüme süt geldi falan filan yaziyorum. kendimde bir qariplik hiss ediyordim. Dün öğleden sonra karnımın sertleştiyini hiss etdim. Yürümekte zorlaniyordum. Akşam saat 8-9 arasi Tedbir amacli acile geldik eşim kizim ben. Guya içimi rahatlatib dönecekdim. Geldim açılış yoktu ama hafif sancilar vardi. Ama ben o hafif sanciya bile dayanamiyordum. Dr da Bu gece burda kalsin gerçek sanci değilse 14 ü ameliyat yaparız dedi. Ben 20 kasima sezaryana gün almışdım. Amma kızım durmak istemedi artık . Gece 12 olunca sancılar artdi çok kötüydü 00:40 da beni sezaryana aldilar 00:45 de de minik prensesim doğdu. Amma malesef ki daha kucağıma alamadım. Kuvezde toparlanmasını bekliyorum. O kadar minik ki Bizim için dua edin lütfen kızımı kucağıma alayım Her kese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin Allah.
Gözün aydın olsun kaç haftalik doğdu benimde erken doğum riskim var 25 için gün verildi ama durmak istemiyor tez vakitte toparlansin birbirinize kavuşun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın birazcık erken gelmiş annesi olsun
Allah’ın izniyle çabucak toparlanır evinize dönersiniz inşallah
Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah dualarim minik prenses ile hic korkma onun toparlanmasi icin tutuyorlar en kisa surede kucağına alırsın Rabbimin izni ile cok mutlu oldum senin adina ben erken dogum olabilir diyecektim ama stres olmaman icin diyemedim Rabbim vakti gelen herkesi bir nefeste kurtarsın inşallah icindede beni
Gözünüz aydın olsun.İnşAllah bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınızada alırsınız.Dualarım sizinle.
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun
İçini ferah tut, kızın çok güçlüdür
Dualarım seninle Umarım bir an önce kavuşursunuz
Teşekkür ederim .Amin inşallah.37 haftam yarin tamam olacak.
Amin Allah her kesi sağlıkla bebeğine kavuştursun
Amin inşallah canım
Gözünüz aydın canım allah bir an önce kavuştursun
Lohusalığın hayırlı olsun prensesi inşallah yakında kollarına alırsın çok güçlüsününüz
Gozunuz aydin olsun insallah bebeginiz saglikla kucaginiza alirsiz
Gözünüz aydın Allah tez zamanda sağlıklı bı sekilde eve götürmeniz de nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın olsun, çabucak toparlar da kucağınıza alirainiz insaallah.
Allah yardımcı olsun yavrunuz evinize size eşinize dünyanıza hayırlı olsun endişe etme bunlar nasip oldu ise daha güzelleri için seni bekliyor Yaradan sadece dua et ümitsiz olma umut Allah’tan ümitsizlik şeytandandır bebeğin senin kokunu doya doya içine çekmek için toparlanıyor sabırla bekle güzel günler bir bir gelecektir Biznillahi Teâlâ
Hayırlı olsun sağ salim al kucağınə
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah biran önce toparlarsınız ikinizde @Fatima91