Kızartma yemek

Merhaba kızlar,

Ben kızartma aşığı bir insanım. Sebze cok seviyorum o ayri ama canım arada kızartma çekiyor tabii :sweat_smile: her türlü kızartma yiyorum fakat hamilelikte bunu azaltmaya çalıştım. Sonuçta yağ giriyor vücuda. Sizce tamamen kesmeli miyim? Daha önce bu konu hakkında zararı araştıran ya da doktoruyla konuşan var mi? Beni bilgilendirir misiniz :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Kizartma genelde yağlı oluyor .buda miyde bulantısı veriyor .tabi sana vermiyorsa rahatsız etmiyor da haftada bir kese falan yeye bilirsin bence.sen kaç hafdasın?

1 Beğeni

Bende gastrit olduğu için çok fazla yiyemiyorum

1 Beğeni

Mide bulantim gecti cok sukur. Kızartma bana hic yapmamisti bulanti. Simdi 19+3 deyim. Haftada 1-2 yiyorum :expressionless:

2 Beğeni

Benim durumu biliyorsun hamile olduğumu öğrendiğim gunden beri diyetteyim. Doktorum bana kilo yapmaması icin patatesi yeme demişti.
Canım çok çekerse bir kücük patatesi kızartıyorum.
Biliyorsun yağ fiyatı uçuk.
Her seferinde fazla yağ kullanmamak icin en küçük patatesi küçük küçük doğuyorum bir yemek kaşığı yağda kavuruyorum.
Onlar birnirine yapışıyor diyeceksin.
Kavurma aşamasinda 1 çay kaşıği kadar tatlı/acı toz biber atarsan birbirine yapışmaz.
Hem fazla yağ almazsın hem de kızartma isteğini bastırırsın
Ben ayda bir ödül niyetine yapıyorum

3 Beğeni

Ben fırında kizartiyorum o zaman pek yağlı olmuyor

3 Beğeni

Eveet :star_struck::star_struck::star_struck: öyle de çok guzel oluyor

1 Beğeni

Valla haftada bir kere canım çektiği için yiyorum. Doktorum onaylamıyor ama çok aşırıya kaçmadan ye dedi. İnsan canı isteyip de yemeyince uyuyamıyor bile. O yüzden az da olsa yapıp yiyorum valla :grin:

2 Beğeni

Ben tiksiniyorum maalesef yiyemiyorum fırında yaparsam yapıyorum vücut yağ oranım fazla olduğu için doktorum dikkat et kolonda fazla zaten dedi

2 Beğeni

Sizinle benim kilo derdimiz aynı. Doya doya yemek yemek isiyorum ama kendimi tutuyorum. Bazen de bebek istiyor diyorum

1 Beğeni

@Cansu kaç kilosun?

1 Beğeni

@ipek kaç kilosun?

86 kiloyum :sob::sob::sob::sob:

1 Beğeni

93 :pensive:Le hamile kaldım maalesef planlı olsa zayıfladım yaa

2 Beğeni

Yasin için normal bence kilo hamiləlik donemi sonucda

Üzülme canim doğumdan sonra verirsin sende​:blush:

1 Beğeni

Ben 58 kiloyla hamile kaldım ama şimdi bilmiyorum kaçım