Kiz ve erkek isimleri

Merhaba Arkadaşlar ben isim olayina cok takigim henuz 5 haftalik hamileyim ve isim derdine dustum :grinning:Tabiki oncelikle saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim gerisi bos​:palms_up_together: Bu post altina bir erkek bir kiz isim fikirlerinizi alabilirmiyim.:smiling_face:

1 Beğeni

Kizim olucak rabbim nasip ederse Asenat Ikra Oglum Olursa Bir Gun Agah Asaf

1 Beğeni

Kızım ol’saydı adını cennet bırakırdım ama oluşum olucak ismi umut olucak bizede umut olucak inşallh

2 Beğeni

@Hamis evet bayağı erkencisiniz :face_with_hand_over_mouth::grinning: Selim ve Defne :hugs:

1 Beğeni

Evet cok erken daha ama ne yapayim sabirsizim ? Peki can ismi nasil :smiling_face:

Ay bende 6 haftalik hamileyim şimdiden bana da dert oldu isiim​:grin: kiz olursa yaren ece erkek olursa emir ege koyacağım allah nasip ederse tabikide​:palms_up_together::blush: allah sagsalim kucagmiza almyi nasip etsin isim bulunur :face_holding_back_tears::blush::heart::palms_up_together::innocent:

1 Beğeni

Evet yinede insan dusunmeden edemiyor :grinning: ben eski isim de cok seviyorum ama emin olamiyorum daha

Kızım olsaydı adı Tomris olacaktı, oğlum olacağını öğrendim. Adı Teoman olacak inşallah :heart_eyes:. Zaten önceden belirlemiştik​:saluting_face::nail_care:

1 Beğeni

Kızım olsaydı ipek parla olacaktı :hibiscus:oğlum olacak Asil Pars :lion: 16 yaşında abisi var Anıl isminde :blue_heart:bizdeki isimler böyle :smile:

1 Beğeni

Eski isimlerden onerileriniz neler

Oğlum olsaydı Gökalp Göktuğ Gökay arasındaydim kızım oluyor o da Gökçe Umay olacak Allah’ın izniyle :face_holding_back_tears::purple_heart:

Kızım olursa BERİKA 🩷 Oğlum olursa BURAK EGE :blue_heart: ( size de fikir olsun :relieved:

Kızım olsaydi reyyan olacakti oğlum olacak yağız koyucaz

Elif bence cok güzel :hibiscus:

9 yasinda oglum var ismi yağız efe :blush: suan 7+1 hamileyim kiz olursa yaren ece​:heart: erkek olursa emir ege koyucam hayirlisi allah saglikli versin en onemlisi bu ama erkek cocugun olunca da ikinciyi erkek istemiyorsun gonlum kizdan yana :blush::palms_up_together:

Kız olursa asel mira​:star_struck: Erkek olursa yusuf asaf​:heart_eyes:

Bende kız olsa menesa erkek olsa efrayim koyacaktım rabbim nasip ederse

Yarin insallah cinsiyet ögrenecegim isim önerileri alabilirmiyim

Erkek İsimleri:

1. Aras
  2. Eymen
  3. Kaan
  4. Yiğit
  5. Doruk
  6. Emir
  7. Rüzgar
  8. Alp
  9. Deniz
  10. Baran

Kız İsimleri:

1. Elif
  2. Zeynep
  3. Defne
  4. Ecrin
  5. Lina
  6. Asya
  7. Yağmur
  8. İrem
  9. Duru
  10. Sıla

Erkek Çift İsimler:

1. Emir Alp
  2. Aras Kaan
  3. Eymen Tarık
  4. Yiğit Deniz
  5. Doruk Can
  6. Rüzgar Ege
  7. Baran Ali
  8. Deniz Emre
  9. Alp Kerem
  10. Kaan Serdar

Kız Çift İsimler:

1. Zeynep Ela
  2. Elif Su
  3. Defne Yaren
  4. Ecrin Azra
  5. Lina Deniz
  6. Asya Nur
  7. Yağmur Ada
  8. İrem Derya
  9. Duru Sıla
  10. Sıla Beren
4 Beğeni

Erkek ismi olarak (Mert, kaan,can ,Emre,emir.)

Kız ismi olarak(Oylum, Selin, Sevgi, Nefes,Duygu):smiling_face_with_three_hearts:

@Cananevleksiz

2 Beğeni