Valla hepsini denedim
Şimdi oldu
Alt tarafta cıkıntı mı var ben mi yanlis goruyorum yaniliyor muyum
Bence de erkek
Erkege benziyor yapısından @Sedef 'ciğim
Valla bende öyle hissettim bakalim
1 tane kizim var bide oglum olsun isterim valla :))) ayin 22 sinde gidicem doktora size de haber vericem :))
Merhaba Kaç haftalık Bebek
12 haftalik canim
Canim Ben Cinsiyyət hesablama Ediyorum Ancaq Ki Burda bazen yanilmam oldu sende çok merak ediyorsun benim gibi istersin Son adet ve kaç yaşının tamamında Hamile kaldiysan yaz Hesablayim Senin için ara verdim hesablamaya ancaq simdi boşluk edə bilərim hesablama Tahmini Bakalım Bu sefer de yanilacami öyrənincə yazarsın insallah
Tamam arkadasım
allahim benim için hayirli neyse onu ver bana de ve git cinsiyetine
O neylerse guzel eyler.
Herkes yanilabilir yanilmaz diye birsey yok ki eglencesine yaptigimiz bisey doktorlar bile yaniliyorken senin buna takilmana cok uzulmustum ozamanda. Insanlarin dediklerine de takilma bu hangi konuda olursa olsunn kimse için kendini ve bebişini üzmeye degmez gülümse geç
34 yasindayim
12 nisan da son adet tarihim canim
8 veya 9 gün sürüyo adetim. Bak bakalim
Canim Kız Gozukuyor sana Ancak Bende yanilma ola bilir Gonlundeki neyse Rabbim onu nasib etsin inşallah
Saglikli olsunda başım üstünde kiz erkek farketmez
İnşallah canim simdi kaç haftalıksin canim ve dr kacinci haftada dedi gel cinsiyyəti icin
Ben şuan 11 hafta 3 gunluyuz dr bana 12 hafta 6 günlüyündə gel cinsiyyət soyulyecem dedi acaba erkenmi o 12 haftada
Ben 12 haftaligim ama doktora gittigimde 14 haftalik olucam yada 15 haftalik olmuş oluyorum:) ben ultrason goruntusunu pazartesi cektirmistim ozaman devlet hastamesine gittim orda cinsiyetini 16 haftaliga kadar soylemiyorlar oyuzden kendi doktorumu bekliyprum
Bu konuda üzüldüğünü hiç farketmemiştim. Aslında sayende hepimiz çok güzel zaman geçirdik.
Ben özel hayatında sıkıntılar olduğu için ara verdin sanmıştım.
Ultrasona bakan doktorlar bile yanılabiliyor.
Önemli olan bebeğin sağlıklı olması.
Kimse dört dörtlük olamaz. İlla arada yanılmalar olabilir. Sıkma canını. Sana bir şey olmasın
12i haftayi ben erken duymuştum doktordan.
Ama eşimin kuzeni hamile ve ben cinsiyeti 12 haftada ogrendim dedi.
Doktoru iyi doktormus kesin demiş hemde.
Doktorun bilgili olmasindanda kaynaklanan durum.
Bazı doktorlar 16 haftada bile gormuyor.
Ya bazen çocuk doğana kadar bile yanlış söyleyebiliyor doktorlar. Siz tahmin yaptığınız zaman kimsenin kalbini kırmadan herkesin sorusuna cevap verdiniz bizi çok mutlu ettiniz çok eğlenceli olmuştu bence. o yüzden kendinizi üzmeyin hiç