Kız bebiş isim önerileri?

Cok guzel isim adiyla buyusun inşallah

Teşekkür ederim amin inşallah :palms_up_together::heart_eyes:

1 Beğeni

Çok güzel bende Beril arya koyacağım …nasip inss

1 Beğeni

Esim1 yıl önce vefat eden kardeşinin ismini koymak istiyor.muhamed emin olarak bebek taşıyabilir mi ismini daha yeni vefat etti de kararsız kaldım

Kız çocuğuna hamile olan hanımlar bebişlerinize ne işim koyacaksınız belki fikir olur bana

Aybüke Asya iki isim koyacagim inşallah :bouquet:senin aklinda var mi bisiler

Şuan aklımda Asel var ama değişirmi ilerde bilmiyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Mercan :four_leaf_clover: koyacağım ben inşallah :palms_up_together::heart_eyes:

1 Beğeni

Bizde Gökçe koyacağız inşallah sadece 2.isimde net değilim yanına Duru da gelebilir tek Gökçe de kalabilir şu an net değilim :hugs:

Asel mira da guzel bu sekilde iki isimde guzel

1 Beğeni

Fatıma Zehra :heart_eyes:

2 Beğeni

Mihra düşünüyorum Rabbim nasip ederse insallah

2 Beğeni

Ben zeynep sare ismini çok istiyorum ama eşim biraz karşı çıkıyor bakalım ikna edebilecekmiyim ben koyacağım ismini diyor dedim onayımdan geçsin yeter​:smile:

1 Beğeni

Bizimki Beril olucak

Bnimde gokce miray olack

Çok güzel ismi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

1 Beğeni

Cümlemizin inşallah

@saridase37 merhaba aramıza hoş geldiniz :bouquet: ismi kulağa çok hoş geliyor :hugs:

Aybüke yada Gökçe düşünüyorum aslında iki isim istiyorum ama aybüke yada gökçenin yanına yakışan bi isim bulamadım bana da ikinci isim önerirmisin​:smiling_face_with_three_hearts:

Bizde Gökçe düşünüyoruz ama yanına 2.isim uymuyor net olamadık o yüzden Duru olsa mı diyorum bazen 2.isim olarak bilemiyorum.Gökçe Umay da güzel olabilir bizim ailede Umay var o yüzden biz koyamayacağız