Kız bebek isim önerisi

Arkadaşlar selam. Geçen hafta bir kızım olacağını öğrendim ama isimde cok kararsızımmm. Eylül, Defne , Umay , Alina ve Almila düşündüğüm isimler şu an. Var mıdır önerisi olan :smiling_face_with_three_hearts:

Kızımın adı nasipse Gökçe Umay olacak :purple_heart::face_holding_back_tears: ek olarak İlgün, sayina, ülkü, Meyra, ayla, maya isimlerini de beğeniyorum

1 Beğeni

Umay ismini çok beğeniyorum aslında ama sanırım herkes şu an Umay koyuyor okulda falan sıkıntı yaşar mı bilemedim :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Burçe olabilir Türkçe bir ad yavru kurt anlamına geliyor

1 Beğeni

Aaa tatlıymış

Ben ikinci isim olarak düşündüm güzel anlamı var ama Umayinda anaclik bereketi temsil ediyor :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Nisa koymayi düşünüyorum tek isim seviyorum ben

Kızımın adı Simra Elif olucak hayırlısıyla :smiling_face_with_three_hearts: ama Berfu, gökçe, arven, erva isimleri hoş ve güzel

Benim kızımın adı da Lena olucak. Onun dışında Arven ve Parla ismini de beğeniyordum

Asel Liya Eliz Afra Erva

Eylül güzel isim ,kız olsaydı ben Eylül koyacaktim.

Benimde kızım olacak Allah nasip ederse bende asya düşünüyorum oğlumun adı ege oda ece istiyor kararsızız​:smiling_face_with_three_hearts:

Bizimde Allah nasip ederse kız dedi doktor bende Zümra düşünüyorum :smiling_face_with_three_hearts: