Arkadaşlar selam. Doğumum nasipse ağustos ortalarına geliyor. Ve ben kıyafet alma konusunda çok kararsızım. Uzun kollu kısa kollu zıbınlardan kaç adet almalıyım yada ilerleyen aylara hangilerini almalıyım.
Benim Nisan sonu mayıs başı görünüyor yaz için üç altı aylik zıbın aldım hep.bedenler nasıl kalıplar nasıl tahmin edemediğimden bebek doğduktan sonra ilerleyen aylara ihtiyaca boyuna kilosuna göre alışveriş yapacağım iki tane uc aylik tulum bir yenidoğan tulum dört beş takım alt üst yenidoğan falan aldım 10 dan fazla 0-3 ay zibini biraz abartmışim kimisi çok alın diyor bakalım yaşayıp göreceğiz
Kısa kollu alabilirsiniz sıcak havalara ddnk geliyor
Temmuz 28dediler banada ama kime baksam hep 1,2hafta gecikmeli doğurmuş :)) şahsen muhtemelen totosuna bezi takar yatırırım yazın sıcağında kendim bile saat başı duşa girdiğim için evde mayoyla gezen ben bebeme ne kıyafeti giydircem pişer çocuk :))
Sizin tam aksinize bende çok üşüyen biriyim hani derler ya bebeğe kendi kıyafetinizin bir kat fazlasını giydirin diye. Ben o şekilde giydirsem bebek sıcaktan patlar
Sanırım bende öyle yapacağım. Beni tedirgin eden 2 hafta sonrasu eylül ayı. Ve kestiremiyorum havayı
Temmuz da da üşümezsin ama yaa :))
Doktor onu yaz için önermiyorum demişti bize yazın kısa kollu tek zıbın yeterlidir. İsilik falan olmasın yavrucak Allah korusun.
Yaşadığınız yerin iklimine göre bir iki uzun kollu tulum alırsınız duruma göre arttirirsiniz:)
Zıbın alın bolca, kısa kollu olsun. Yoksa isilik olur bebiş