Kist varmış

18 + 5 günlük hamileyim ve doktor kafasında 3 ayrı yerde 7 mm kist gördüğünü söyledi bu sonradan kaybolur mu yada bunu yaşayanlar bana bilgi verebilir mi

Bı akrabaminda aynıydi miyomlari falan da vardı gebeliğe sıkıntısı olur mu doktorlar söylüyorlar doğuma kadar kontrol altında tutmuslardi doğumla beraber kistlerde gitmişti inşallah bir sıkıntın olmaz canm sağlıkla kucağına alırsın

Canm doktorlar bunun ıcın bısey soyledımı

Sana nasıl ulaşabilirim

Aynı durum bndede var

Hiç bir şey demedi bir hafta sonra yine gel 3 lü tarama sonuçlarınla birlikte tekrar bakalım dedi

Kıstler bebege zarar verırmısmı pekı

Bnm bebegımın kafasının ıkı tarafınfada görüldü

Ben soruyu yanlış anlamasim canm kusura bakma

Tam net bir şey söylemedi canım benimde 3 farklı yerde varmış haftaya gel tekrar bakalım dedi

Size ne dediler peki

Banada dedı bısey yok ama karnımdan su alınmasımı onerdı

Bu kıstler bebegı özürlü yapma ıhtımalı varmıs ben 1 hafradır kafayı yıyıcm dusunmektn

Bilmiyorum ki canım bende çok üzgünüm yarın tekrar başka bir hastaneye başvurcam seninki kaç haftalık

18+2olduk

1 Beğeni

Bir yerde de hamile arkadaşlar paylaşmış zamanla kendi kendine kaybola biliyorlarmış bu biraz bi nebzede olsa içimi rahatlattı ama yinede başka doktora görünmek istiyorum

1 Beğeni

Herkes oyle dıyo ama doktorlwr oyle demıyo bnm korkum bu

Bn baska doktorq gıtmıcem bebegımı allaha teslım ettım

Tabi ki ne gelirse Allahtan Çankırı’da oturuyorum buradaki doktorların cihazları yetersiz olduğunu düşünüyorum bazı arkadaşlara da farklı şeyler söylemişlerdi çok şükür sağlikli dünyaya gelmişlerdi içimin rahatlaması için Ankara ya gitcem yinede

Kıstler boyutları aynımı