Kırmızı gece lambası

Kızlar merhaba bebek odası için ne renk gece lambası aldınız kırmızı renk yazıyor ama bulamadım bildiğiniz bi yer site var mi acaba ?

Size tavsiyem bu tuz lambaları var içinin ampulunu dilerseniz değiştirebiliyorsunuz. Araştırın ayrıca faydalarını da deneyimleyeceksiniz. Ben şimdi oğluma kullanıyorum kendi yatak odamda da mevcut.

1 Beğeni

Loş ortam olması gerektiği için ben sarı kullanıyorum bu renk değiştiren lambalar var kumandayla ayarını kısa biliyorsun onlardan kullanıyorum hem daha loş oluyor göz yormuyor

Ben oda nemleendiricisi aldım kiwinin ışıklı. Kırmızı ışığıda var. Kırmızıı ışık mı gerekiyomuş. O renktr sabitlerim kullanırken o zaman. Sizde öyle bişey yapabilirsiniz

Bizde dün aldık henüz tam araştıramadım eşil almış gelmiş faydaları neler acaba

Havayı yeniler Stresi azaltır Horlama sorununu azaltır Alerji problemlerine iyi gelir Astım rahatsızlığı için faydalıdır Oksijenin arttırır Enerji verir Serotonin hormonunun salınımını tetikler Melatonin hormonunun salgılanmasını sağlar Uyku kalitesini arttırır Ortamın nem seviyesini düzenler Oğlum bronşit atlattığı için almıştık bizde.

@Halimee link atabilir misin ben baktım ama

Bu bitiyormu peki 2 gündür kullanıyoruz sadece birde ya üzerine nane yağı damlatıyoruz

Ben internetten değil yerinden aldım. Nevşehir de olduğum için Göreme Ürgüp tarafında çok satılıyor.

@Halimee hiii biz uzağız baya oralara :joy:

Yenidoğan kullanmasında bi sıkıntı var mı bide hangi siteden aldınız

Yok mesela hamileyim şuan doğsun bebeğimede kullanacam. Dediğim gibi site değil yerinden aldım. Nevşehir de Göreme Ürgüp tarafında​:smiling_face_with_three_hearts:

Trendyolda buldum bende orijinal mi acaba :thinking:

Yorumlara bakarak alabilirsiniz. :smiling_face_with_three_hearts: