Kimlerin doğumu yakın

Evet heyecanlıyım ama bir yandan sakinim de değişik :smile: yakın zamanda yoga ve pilates kursuna gideceğim onlar daha çok rahatlatacağını düşünüyorum. Her gün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum spora başlamam lazım birazcık gel kaldım ama olsun :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ay olabilir :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: bakalım inşallah güzel geçer her şey :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Geç olsun, güç olmasın :blush:

2 Beğeni

Evet aynı gün gelebilir bebişlerimiz :heart_eyes: ama ben doktorum izin vermediği için yürüyüş ya da pilates yapamıyorum :pleading_face::pleading_face: şimdilik tek hareketim evin içinde yürümek ve namaz kılmak

4 Beğeni

Neden izin vermiyor?erken doğum riskinmi var?

1 Beğeni

Olsun arkadaşım bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de :smiling_face_with_three_hearts: sen de evde kendince bir şeyler yapıyormuşsun bak. Bu arada namazın da çok etkisi var doğumu kolaylaştırıyor

2 Beğeni

Neden izin vermiyor, erken doğum riskiniz mi var ?

1 Beğeni

Evet geçen hafta kanamam oldu erken doğum riski var dedi bide bebeğimin kilosu 2 hafta geriden geliyor erken doğsun istemiyoruz

2 Beğeni

Evet öyleymiş çok şükür hamileliğim boyunca kıldım inşallah rabbim devam etmeyi nasip etsin inşallah yardımı olur bana

3 Beğeni

Evet geçen hafta kanamam oldu bide bebişim küçük kalmış 2 hafta kadar

1 Beğeni

Bizimki de 47 gün​:smiling_face_with_tear: inşallah doğumu yakın kategorisine girmiyorumdur​:smiling_face_with_tear::joy:

4 Beğeni

Benimde Uygulamada 46 gün gösteriyor 40 gün deyelim çünki ben sezaryan olucam 2 hafta erkən götürülecek bebek

2 Beğeni

Girmez olur musun hiç ? :joy::joy:

1 Beğeni

Hakkınızda Hayırlısı olsun canım :palms_up_together:

2 Beğeni

İnşallah :palms_up_together:t4::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Yooo bebeğim yooo daha vakit var, kabul etmiyorum bu durumu​:joy::joy::joy::joy:

3 Beğeni

@Gulsen95 arkadaşım nasılsın

2 Beğeni

Kabul et artık hadi, herşey kabullenmekle başlıyor :joy::joy::joy:

Son 30 günde seni darlayacağım doğur doğur diye. Son 17 gününün rahatlığını sür :smiling_imp::joy::rofl:

2 Beğeni

Hahahahahah​:joy::joy::joy: ben de sürekli yanlış alarm vercem sana​:joy: dur kız çocuğun eşyalarını falan hazırlayayım da öyle darla​:joy:

1 Beğeni

E hazırla artık paşanın cicilerini :heart_eyes::rofl::joy:

1 Beğeni