Kimler Aynı Hastaneye Gidiyor?

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ordan vazgeçtim canım ben beni perişan ettiler özele gittim anlaştım son dk. Haftaya doğumum var inşallah

Bende yozgatta doğum yapmayi düşünüyorum ama doktorlari ortami falan bir bilgiye sahip degilim henuz

1 Beğeni

Diğer şehirleri bilmiyorm ama Yozgat şehir hastanesinde yaptım ben doğumu ebe gayet cana yakindi burda normal doğuma doktor girmiyo takipli de olsanız diğer doktorlar nasıl bilmiyorum eşim hastanede çalışıyor en iyisi Ferhan hoca demişler dediğim gibi ben memnundum tavsiye ederim

1 Beğeni

Ben bilkent şehir hastanesi takipliydim yaşattıkları şeylerden sonra hemen özele geçti dün. Ve hemen doğum tarihi aldık. Haftaya doğumum olacak inşallah. Etlik Lokman Hekim hastanesinde

1 Beğeni

32+1 istanbul Lokman Hekime gidiyoruz

1 Beğeni

Hangi doktor acaba?

Lokman kabul etti mi 30 hafta ya ondan soruyorum dogum ucreti icin ne dediler bende ayni durumdayim @MucizeSu

Hangi doktor ve dogum ucreti nedir

37.500 TL neden kabul etmesinler paket almadım sonuçta doğum için gidiyorum doğum parası verecem bu arada Operatör Dr. İrade Musagil çok tatlı iyi bir doktor tavsiye ederim. Ayrıca Word karta 5 taksit diğer Bankalara 3 taksit yapıyorlarmış ama ben peşin verecem

Evet ya o doktoru arkadaşım da tavsiye etti teşekkür ederim bakalım ya inşallah güzel olsun butun surecimiz sizin dogum mayis mi

Tamam yeni okudum sizin dogum haftaya kolay ve guzel olsun herşey

1 Beğeni

Eskişehir şehir hastanesi kıymet çiçek

Doç. Dr Ünal İsaoğlu’ na gidiyoruz

1 Beğeni

İstanbul çam sakura

Hangi doktor menmun musun doktordan

Hangi doktor