Merhaba dogum paketi ne kadar medicalde
Kocaeli Konak hastanesi Bahar Astepe ye gidiyorum yeni başladım inşallah memnun kalırım
Bende ayni hastaneye gidiyorum:)ama farkli doktora
Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aa oyle mı ben Ali Galip zebitay hocaya gidiyorum ama hiç denk gelmedim doktora yaa hep asistanlari oluyor kontrollerde ve doğum içinde arastrdim doğum yapacağımız gün belirli bir doktor olmuyormuş o gün hangi doktor hastanedeyse o giriyormuş doğumlara.
Allah razı olsun darısı tüm hamilelere olsun🩵…normal oldu benimki ebe yaptirdi sezeryani doktor kendisi yapıyor görümcem 60 gün önce yaptı eli çok çabuk ve hafif diyor
Akçaydayım, Edremit , Körfez hastanesi Yaşar Hocaya gidiyorum. Edremitten varmı aranızda
Bilkent şehir hastanesine gidiyorum. Allah nasip ederse inşallah orada doğum yapacam.
20 haftalığım siz
Genelde hep farklı doktorlar oluyor canım ama ne yazık ki çok iyi ilgilendi diyebileceğim bir doktora denk gelmedim
21 ben de sürekli gittiğiniz bi doktor var mı bir de detaylıya girdiniz mi
Bende etlige gidiyorum canım hangi doktor sizin
Merhaba. Memnun musunuz? Ilk dogumumda ben de Burhan Bey’e ayrintili ultrason icin gitmistim. Simdi de gebelik takibinde ona gitmek istiyorum.
Sağlıkla gelsinler inşallah canım 8 ocakta detaylı ultrasona gireceğim sen girdin mi
Hep sürekli farklı doktorlar denk geliyor canım senin önerdiğin doktor var mıdır ?
Hem de aşırı her kontrole gittiğimizde ayağına parmağına midesine böbreğine beynin kalbin odacıklarına kadar tek tek gösteriyor 10-15 dk ultrason sürüyor bebeği en net şekilde gösterebilmek için uğraşıyor
Ayşe semaya randevu aldım Enes kumcuya muyane oldum değişiyor dediğin gibi bir dahakinde Enes kumcuya aldım randevu ona denk geldim bu sefer ben memnunum bu doktordan
Ben de Uşak devlet hastanesine gidiyorum
3 Ocakta benim de umarım güzel geçer
Kaç haftalık oldu bebisin nasıl gidiyor hamileliğin