Kilolu olup gebelik diyabeti de olan normal doğum yapan anne var mı?

Az önce hastaneden geldim ilk defa devlet hastanesinde kontrole gittim. Orda doktor hem şekerim oldugundan hem kilo hem yaş faktörü sen normal doğum yapamazsın sezeryan olman gerekiyor dedi​:pensive::smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Benim eltim yapti hem kilo vardi hem tansiyon hem seker tamam tehlikeliydi tansiyon nedeni ile ama normal doğum yapti Onlarin ailesinde kalpte vardi istanbul bezmialemde yapti doğumunu

3 Beğeni

İlk doğum mu yaptığı. Çünkü benim gibi ilk defa doğum yapanlar için tehlikeli diyorlar​:pensive::smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Ilk doğumunda da yapti ikinci doğumunu da yapti ikiside arka arkaya oldu (yil olarak) hic bor sıkıntı olmadi çok şükür bebekte kendi de cok iyiydi ama doktoklar daha iyi bilir yanlış birşey demek istemem

2 Beğeni

Kilo ve şeker engel görünüyor şuan özellikle şeker :pensive::pensive:

2 Beğeni

Bilmiyorum canim ben ilk oglumda 30 kg almistim diger oglumda 12-15 kg arasindaydim bunda da hizli aliyorum ama şeker vs yoktu bende ikiside normal doğum oldu hakkinda hayirlisi sıkma canını sen baska bi dr bulup ona git o da ayni seyi söylerse yapicak bir şey yok sen ve bebeğinin sağlığı için demekki sezeryan gerekiyor ama sakin morelini bozma​:heart::rose:

2 Beğeni

Teşekkür ederim desteğin için arkadaşım :hibiscus::palms_up_together:Allah razı olsun. Normal doğum da kadınlar daha çabuk toparlanıyor ondan istiyorum. Bana bakacak yanımda olacak kimse yok malesef eşimde anlamaz bebekten hasta bakmaktan bu yüzden üzüldüm ameliyat la doğuma :pensive:

2 Beğeni

Rica ederim canım biz bunun için burdayiz ne zaman dertlesmek soru sormak istersen biz buradayiz öpüyorum seni Alttanda dikisin oluyor ama sezeryani bilmiyorum bilen arkadaslar yazarlar :heart::rose:

2 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts::hibiscus: Allah sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah. Sanırım bugünlerde gebeler için en iyi dua bu sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah :hibiscus:

2 Beğeni

Amin canim inşallah hepimizi Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklı sahatli​:palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Aminnnnn cooooooooooooooook aminnnnn :hibiscus::hibiscus::hibiscus::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Bunlar moralini bozmasın bebek kanala girsin açılman olsun yeter

3 Beğeni

İnşallah ya​:pensive::pensive::hibiscus::palms_up_together::palms_up_together:kız kardeşim kendi istegiyle sezeryan oldu 5 yıl önce çok pişman toparlanması zaman aldı. O zamanlar annemin sağlığı yerindeydi bende calismiyordum kardeşimin yanindaydik iyi olana kadar. Malesef benim yanımda olacak kimse yok bu yüzden moralim bozuldu bugün :pensive:

3 Beğeni

Hic sıkma kendini pozitif düşün arkadaşım iyi olucak :heart::rose:

1 Beğeni

İnşallah inşallah :hibiscus::palms_up_together:

1 Beğeni

Bak bana tek başıma atlattım. Gece eşim geldi gündüz ben. Annem 2. Gün gitti. İmkansız değil. Evet çok zor ama bir şekilde güç geliyor

2 Beğeni

Üstesinden gelebilirim inşallah :disappointed::palms_up_together: zor geçiyor gebeliğim inşallah doğum kolay olur kızıma bakacak güçte olurum

2 Beğeni

Ben de tek başıma atlattım bu süreci. Sadece eşim vardı. Öldürmeyen acı güçlendiriyor :sweat_smile: şaka bir yana hem sezaryen hem tek olmak caydırıcı olmasın. Bebeğin sağlığını bozmayacak şekilde gerçekleşsin doğumun.

3 Beğeni

İnşallah inşallah :palms_up_together::palms_up_together::hibiscus::hibiscus: şuan bana çok çaresizce geliyor yalnızlık fakat belki kızımı görünce kendimde gücü bulurum​:palms_up_together:

5 Beğeni