Kilolu hamile kalan hamişler

Kilolu hamile kalan anneler var mı acaba merak ettiğim konulardan biri hamileliği sıkıntılı geçen oldu mu

3 Beğeni

93 kg ile hamile kaldım gebeliğe bağlı hipertansiyon yaşadım fakat bunun kiloylada alaki olduğunu söyledi doktor yağlı ve tuzdan uzam durmak gerej

1 Beğeni

68 kilo ile hamile kaldım boyuma göre çok fazla kilom kilodan dolayı değil ama gebelik troidisorunu yaşadım :pensive:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim benimde ilk başta tansiyon sıkıntı oldu sonra düzeldi çok şükür

Teşekkür ederim Benim tiroid sorunum hep vardı evlendiğim sene kimyasal gebelik sonrası öğrendik

1 Beğeni

Hoşbuldum teşekkür ederim amin inşallah cümlemize hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin ecmain :palms_up_together:

1 Beğeni

Merhaba @Evlimutlu hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Hoşbuldum teşekkürler :blossom:

Teşekkürler inşallah sıkıntısız geçer bu günlerimiz rabbim kolaylık sağlar :palms_up_together:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

1 Beğeni

110 la hamile kaldim şuan 35+2 yiz 114 kilo olmusum ama hic bi sıkıntı yaşamadım elhamdulillah

2 Beğeni

Hoşbuldum teşekkürler :baby::pregnant_woman:

1 Beğeni

Bende 109 kilo ile hamile kaldım şuan 102 kiloyum 16+4 Allah’ın izniyle inşallah bir sıkıntı yaşamam bende ilk haftalar bir tansiyon sıkıntısı oldu sonra geçti çok şükür şuan bir sıkıntım yok inşallah ta böyle gider sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi :palms_up_together::baby:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

1 Beğeni