Kilo verme

Merhaba, endişelenmeli miyim bilmiyorum. 16 haftalık hamileyim 1 kilo vermiş çıkıyorum hamileliğimden önceki kiloma göre. Yemek yiyebilmeye yeni başlayabildim ne yapmam gerekiyor

Bebeğinizin gelişimi normalse kilo verdiğiniz için üzülmeyin. Ben de hep kilo verdim gebelik başında, sonradan aldım

Ben kac kilolalar verdim bir bilsen :rofl::rofl: Bebek haftası ile uyumlu ise endişe etmeyin Hamileyken bile zayıflıyorum üstelik bebek sağlıklı diye hava atın

Ya beni çok korkuttular bebek çok zayıf olacak sağlıksız olacak zatenn her dakika sigara içilen bir ofiste çalışıyorum endişeleniyordum birde kilo vermek beni korkuttu

Korkmayın, ben de hamileyken cok kilo verdim. Bebeğin haftasi ile gelişimi uyumlu olsun yeter

Merhabalar

bütün öğünleeimi düzenli yapan bir gebeyim ama 1 hafta içinde 3 kilo vermiş olduğumu gördüm bugün. Bir sebebi olabilir mi yoksa herşey normal mi :smiling_face_with_tear:

Kaçıncı haftadasın?

16.haftadayim :smiling_face_with_tear:

Bu haftalarda normalde iştahın artmış kilo almaya başlamış olman gerekiyor. Doktoruna görünmende fayda var.

çok teşekkür edwrim dikkate alacağım :pleading_face:

Yediklerin sana değil, bebeğe kilo aldırıyordur belki. Bebeğin gelişimi iyiyse kafaya takma :blush:

Tiroidler çok çalışınca kilo kaybı oluyor diye biliyorum hormonlarınıza bakıldı mı yakın zamanda ?

Umarım öyledir 17.haftamda kontrolüm var doktoruma danisacagim inşallah :face_with_hand_over_mouth:

aslinda 11. haftamda iken gerekli hormon kontrolleri gerçekleştirildi bir sorun görünmüyordu haftaya kontrolüm var doktoruma danisacagim belki tekrar hormonlar için test talep eder :innocent:

Ben de hamileyken ciddi kilolar verdim. Bebeğinizin gelişimi haftası ile uyumlu ise korkmayalım. Haftaya randevunuz varmış. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

Umarım öyledir bende merak ediyorum inşallah bir sorun çıkmaz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimde 65 kiloydum 7+3 teyim 62 kiloya inmişim birden bu normal mi

11.haftamdayım ben de 60 ile başlamıştım şu an 56yım, hamileligin başlarında normal sanırım. Henüz doktoruma soramadım tabi. Önceki randevumda şu an sen kendin icin ye, bebek icin ekstra yiycem diye kendini zorlama demişti doktorum ondan dolayı normal diye düşünüyorum :slight_smile:

Aşırı kabızlık çekiyorum hem böyle olup hem de kilo vermek tuhaf geldi tabii benim işime geliyor :smile::smile:lakin onca spora rağmen zar zor kilo veren ben şimdi kilo veriyorum hem de yemek yiyerek hep hamile kalayım :rofl::rofl:

Bebeğin gelişimi için yeterli ve dengeli beslenme önemli . Çok kilo verip doğuran arkadaşım var herhangi bir sorun olmadi ama sen yine doktoruna danis