Kılo hakkında

Merhaba hamile anneler ve anne adayları.Aklıma takıldı da herkes kılolu dıye takıntıya gırıyor bende tam tersı 62 kılo ıle hamıle kaldım suan 66 kıloyum . 34 haftama gırıs yaptım kılo alacagıma zayıflıyorum sankı .ac karnına 65 kılo olyorum …en son bebegım 1900 kılodaydı . Acaba bebegıme bakamıyormuyum yuruyus yapcam temelı zayıflarım dıye de korkuyom yuzum cokmus gıbı aynı .

1 Beğeni

Günlük beslenmeden bir sorun yoksa sorun yoktur. Her hamilelik kendine özeldir. Gani kişiden kişiye değişir. Hamilelikte kilo alma normal bir durumdur ama herkes aynı kiloyu almaz. Bu yüzden kendini suçlamamalısın. Bebeğin gelişimi iyi ve beslenmeni düzgün yapıyorsan devamke :grinning:

Merhaba, beni görende sen kilo almadın mı yüzün bile aynı diyor. 57 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum 23 haftalıkta hamileyim. Önemli olan zaten bebişin kilo alması bizler almasakta olur :grinning: sakin moralini bozup motivasyonunu düşürme millette de kulak asma, sen ne yediğinden içtiğinden eminsen sorun yok demektir.

1 Beğeni

Bence allahın sana bir lütfu :face_with_hand_over_mouth::hugs::heart: Maşallah bebeğinin kilosuda iyi ne kadar güzel doğumla eski haline geleceksin bizler napalım :smirk::smirk::see_no_evil:

1 Beğeni

25 haftalık hamileyim ve sadece 2 kilo aldım. Bebeğin gelişiminde herhangi bir problem olmadığı için sıkıntı da olacağını düşünmüyorum açıkçası. Yapı meselesi yani kilo işi biraz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

1 Beğeni

70 kilo ile hamile kaldim 76 ile dogum yaptim 15 gun once .37 haftalik 2800 kilo ile dogdu bebegim . Gayet saglikliyiz çok şükür. Sagliginiz yerinde olsun gerisi pek önemli değil

1 Beğeni

30.haftama gireceğim 5 kilo aldım sadece en son 28 haftalıkken gittim kontrole bebişin kilosu 1200gr doktor gelişimi gayet iyi dedi bence bebeğin kilosu iyise gelişimide iyiyise sıkıntı yok kilo alımında

1 Beğeni

ne güzel işte ben 20 kilo aldım hamileligimde 10 u gitti 10 u kaldı :joy::joy: onlarda gitse keşke yaaa

1 Beğeni

Tek tek cevp vermeyım dıye toplu sekılde yazıyorum . Oncelıkle hepınıze tsk edıyorum yorumlarınızdan ıcın . Bebegımın kılosu suanlık ıyı ama onu bu ara beslıyemıyorum bu ara beslemem sıkıntı nerde zararlı yıyecek varsa ona yonelıyor gozum . Yemek yıyınce nıdem bulanıyor mıdem ve bugazım yanıyor . İçtıgum su bıle bogazımı yakıyor dok ılac verdı ama gecmıyor buyuk ıhtımal mıdem bulandıgı ıcın kılo almıyorum. Ama dedıgınıg gıbı bebebbgım ıyıse aslında dısardan gelen ıtıcı cumlelerle kendımı kotu hıssetmemelıyım. :innocent:

Benim de durum aynı ve iştahım yok gibi kızım için zorluyorum biraz en son bebeğin kilosu iyiydi inş öyle devam ediyordur

2 Beğeni

58 le başladım ilk ay 56 ya düştüm 5. Aya kadar 56 da kaldım 6. Ay olmadan 60 a yukseldim bir buçuk aydır 60 da sabitim 31+3 teyim toplam 4 kilo aldım bebeğimin kilosu boyu benim için daha önemli ben almasam daha iyi ilerisi için​:sweat_smile: dizinde bebeginizin gelişimi normalse kendi kilonuzu takmayın kafaniza

1 Beğeni

Ayy ne guzel kilo almiyorsunuz beni gorende karnimda bebek ariyor cok kilo aldım cook​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Olsun verilir her türlü ben ilk hamileligimde 13 kilo ikincide 12 aldım doğumla zaten 5 8 arası gidiyo …bakalım bunda son iki ayda atağa geçip 8 10 kilo almazsam iyidir​:sweat_smile:

İnsallah veririz artık doğumdan sonra daha 27+1

Suan tartının ustunde yazıyom sıze 66.90 kıloyum bol bol yemek yedım :joy:gece yatarken 66.20 fln oluyorum. Suan 34 +1haftalıgım sadece 4,5kılo aldım. Herkes son aylarda cok kılo alrsın fln dıyor ama ben sanmoyorum 41 gun sonra dogum var ve taş catlasa 70 olurum galıba. Ama cok kafaya takmıyorum artık

1 Beğeni

Son 9 günüm ben almadım :joy: senin kadar az da almadım :joy: standart+13 kilodayım :joy:

1 Beğeni

34+4 haftamdayim sadece 5kg aldım önemli olan senin kilo alman değil canım bebişin kilo alması doktor kilosunda sorun görmediyse moralini bozma

3 Beğeni

Nasil basardiniz ben de 70le hamile kaldim 17.haftadayim. ara ara 72 73 oluyorum :frowning:

1 Beğeni

Hiç bir fikrim yok dedigim gibi 5 ay yiyemedim ondan almadım farzet şimdi günlük 2 ekmek yiyorum bazen daha fazla ama almıyorum ortaokula ve ilkokula giden çocuklarım var onları okuldan al eve getir yemeği işi ödevi vs derken yakıyorum herhalde

Yok kız moralımı moralımı bozmuyorum :smiling_face_with_three_hearts:yarın hastanrye gıdecegım kızım kac kılo olmus cok merak edıyom .bırde ılk defa nst gırecegım galıba 34 olduk sokarlar herhalde :innocent:heyecanlıyım

1 Beğeni