Kilo alamıyorum

5.ayda olup kaç kilo aldınız ???

1 Beğeni

İlk 3 ayda kayb ettigim kilomu geri ala bilmiştim sadece 2kg :woman_shrugging:

1 Beğeni

3 ay bitmek üzere hiç kilo almadım ilk hamileligimde hamile olduğumu ogrene ne kadar 1ayda 3 kilo almistim

Bende öyle ilk 3 ay kilo vermiştim şimdi hamile kaldığım kiloya anca ulaştım 22+5 iz

70 ile hamile kaldım. 67ye düştüm ilk 3 ayda. Şu an 71-72ye gelebildim çok şükür. 17. haftaya yeni girdik :hatching_chick:

İlk üç ay çok nadir kişiler kilo alıyor 3 aydan sonra kilo alinabiliyor

1 Beğeni

İyi almışsınız ben 22 haftalık hamileyim 5 kilo almışım 50 ile başladım şuan 55 felan

2 Beğeni

Kilo almaya çalışmayın. Bebeğinizin gelişimi iyiyse takılmayın

Ben yemek yemezsem bebek nasi gelişicek ki

bebek her türlü ihtiyacını anneden alıyor zaten eksik oln değerler anneyi etkiliyor bebeği değil. bende kilo almadım hiç. gelişimi 1 hafta önde şuan :pray:

Aynen bende eksi kilo ile kayıpla gebe kaldım 8 ayda ala ala 4 5 kilo almışım bebek ve suyu falan saymazsak bende kilo almak isteyen birisiyim ve ne bulursam yedim alamadım olabilir canım sıkma canını

Bende hiç kilo alamadım halada alamıyorum ama bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yok çok şükür haftasıyla uyumluyuz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde aynı 28. Haftaya giricem ama 52 kilodan 55e kdr yükseldi sadece

Bebek sürekli anneden besleniyor doğru evt ama bu sefer anne çöküyor bitkin oluyor güzel beslenmek ikisine de iyi gelir ztn